Изборите преминаха съвсем спокойно и нормално. Аз бях международен наблюдател

...
Изборите преминаха съвсем спокойно и нормално. Аз бях международен наблюдател
Коментари Харесай

Светлана Шаренкова: Вечерта след изборите Путин беше диалогичен. Той протегна ръка на Запада и Лондон

Изборите минаха напълно умерено и обикновено. Аз бях интернационален наблюдаващ в Санкт Петербург и обикалях 7-10 секции, като непрестанно виждах по какъв начин се повишава изборната интензивност и хората чакат на опашки, с цел да гласоподават.

Това сподели пред камерата на БТВ Светлана Шаренкова, ръководител на конгрес "България-Русия ". Тя разяснява последните президентски избори в Русия, които Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила завоюва безапелационно. "Твърденията, че изборите в Русия са подправени са неуместни. Изборите бяха проведени доста добре. Предишните години имаше безпорядък, само че бяха подхванати промени в законите и на тези президентски избори нямаше никакви проблеми. Във всяка секция имаше 3 камери, които предаваха онлайн и всеки можеше да гледа. Всеки претендент имаше застпници в секциите. На тези избори имаше съпротива в Русия. Алексей Навални беше наясно, че няма да взе участие в тези избори. Той познава законодателството и знаеше, че като осъждан няма по какъв начин да взе участие ", безапелационна беше Шаренкова.

"Най-малко Владимир Путин имаше интерес от абсурда със Сергей Скрипал. Той обаче изигра мобилизираща роля. Англия би трябвало да потвърди изказванията си, а не да хвърля празни обвинявания. В Русия има доста опозиционни медии и никай няма желание да ги затваря. Има доста опозиционни водачи, на които никой не не разрешава да приказва. Не мога да схвана за какво се приказва за тирания, когато хората избират Путин свободно. Аз не видях войска по улиците по време на изборите. Вечерта на изборите видях един доста диалогичен Путин. Той протегна ръка на Запада и Англия ", разкри още Шаренкова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР