Изборите предстоят, те са изключително важни за развитието на града

...
Изборите предстоят, те са изключително важни за развитието на града
Коментари Харесай

Йорданка Фандъкова: Нещата се случват, само когато подготвяш проекти, работиш и контролираш

Изборите предстоят, те са извънредно значими за развиването на града и за продължение смяната на град. Това сподели кметът на София Йорданка Фандъкова пред публицисти по отношение на идните локални избори.

"В положително здраве съм и мъчно се изтощавам. Подготвям се съществено, а решението дали ще се кандидатирам за кмет на София ще разглася по-късно “, добави тя.

Фандъкова сподели още, че непрестанно чува, че е взела решение, което не е. "Чувам непрестанно и чета, че съм била изтощена. Мен ме стимулира работата ", изясни тя и добави, че към момента има сили и упоритост да си свърши работата.

"Ежедневно се срещам с хората. Срещнах се с жителите на село Кокаляне, където се правят редица действия. Коментирахме проблемите на селото. Там вършим нови улици, детска площадка, следва да предоставим стадиона за прилагане на локалния състезателен клуб. В разговор съм с хората ", акцентира Фандъкова.

По думите ѝ тече усилена подготовка и се готвят нови хрумвания. "Подготвяме се, тъй че като се надигнем пред хората, да представим нови хрумвания, с задоволително опит, сила и с освежен екип ", разяснява тя.

Йорданка Фандъкова добави, че работата в огромния град в никакъв случай не стопира и всеки, който има проекти да се занимава с политика, би трябвало да знае това. "През септември ще разглася решението си, подготовката за изборите и новите планове ", сподели още тя и акцентира, че смяната на града би трябвало да продължи, защото хората чакат нещата да се случват по-бързо. "А те се случват, единствено когато подготвяш планове, работиш и контролираш ", съобщи Фандъкова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР