Изборите показаха, че народът на никого не даде самостоятелно право

...
Изборите показаха, че народът на никого не даде самостоятелно право
Коментари Харесай

Борисов: Вариант, в който ГЕРБ да управлява с ДПС, Янев и Възраждане, не виждам

Изборите демонстрираха, че народът на никого не даде независимо право да ръководи, народът сподели стига сте враждували, намерете метод, сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Тяхното знаме, Бойко Рашков загуби с двоен резултат от ГЕРБ в Перник. Ако гледаме обратно, ще се спънем в една комплицирана обстановка. Ако отидем на последващи избори, нищо по-различно няма да се случи, сподели Борисов. Много илюзии изчезнаха – погазване, чегъртане и така нататък Близо 80% от хората споделиха, че желаят държавно управление, уточни той.

Предлагам на другите партии да се дръпнем обратно. Ранното ми пенсиониране също се оказа погрешно. Това демонстрират резултатите от вота. Първо и най значимо е кой е на страната на Украйна и кой не, ние сме декларирали позицията си. Народът ясно сподели – 67% са за проевроатлантическите партии. Народът ясно е показал, че това са близо ¾ от популацията, които са за продължение на този път. Втората тематика – инфлация, финанси, стопанска система, енергетика, цени. Ужасно е това, което ни завеща държавното управление на Промяната. Всичко може да се реши с постоянно държавно управление. Влизане в еврозоната, заявяваме, че влизаме там, това е второто, което предлагам на политическите водачи, пазарите незабавно ще се успокоят, сподели Борисов. Откъде идва самочувствието на Асен Василев, когато е изгубил изборите, попита Борисов.

Вариант, в който ГЕРБ да ръководи с Движение за права и свободи, Янев и Възраждане, не виждам. Морална е успеха на ГЕРБ, успех над мракобесието. Ще предложим контактна група и договарящи екипи. Ще поканим Плевнелиев и Паси по тематиката против Путин. Ще подкрепим обществената сфера, няма да се строи, дано Политическа партия да сложат своята стратегия, добави Борисов. Реформа, в която попадат единствено имена не е никаква промяна. Нека Демократична България да предложат своята правосъдна промяна. Някои го назовават национално, експертно, само че не тъкмо. Ако желаят и без водачи, и без водачи, само че ще е доста мъчно, сподели Борисов. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР