Изборите минаха. Оставяме настрана политическите битки. Но не може да

...
Изборите минаха. Оставяме настрана политическите битки. Но не може да
Коментари Харесай

Ева Майдел: Здравният министър се подиграва с учители и ученици вече няколко седмици

" Изборите минаха. Оставяме настрани политическите борби. Но не може да стоим и да мълчим омагьосани, когато здравният министър се подиграва с учители и възпитаници към този момент няколко седмици.

С усмивка изяснява, че има проби за децата, които не идват. Не можем да стоим и да не реагираме, когато компаниите се чудят дали да работят, или да затворят поради цените на тока и обезщетенията, които не идват ", написа евродепутатът от ГЕРБ.
Образователният министър: Почувствах се самичък в опитите да върнем всички деца в учебно заведение
Всички деца би трябвало да бъдат в учебно заведение. Но не може да се случи по досегашния метод – поради сред 2 и 3 пъти по-малко от декларираните...

" Няма по какъв начин да не реагираме, когато държавното управление се подиграва с пенсионерите и един ден дава обещание добавки за пенсиите, на идващия се отхвърля. Това не е политическа оценка. Това е отвращение на един жител. "

Припомняме, че през днешния ден просветителният министър Николай Денков регистрира, че се е почувствал самичък в опитите да върне всички деца в учебно заведение.

" Всички деца би трябвало да бъдат в учебно заведение. Но не може да се случи по досегашния метод – поради сред 2 и 3 пъти по-малко от декларираните Ковид проби. Затова поискахме да бъде изменена заповедта от здравния министър – работят сътрудниците, уповавам се да има смяна още през днешния ден, уточни просветителният министър.

На въпрос дали има проблем сред него и служебния здравен министър доктор Стойчо Кацаров, Денков не отговори директно, само че сподели, че Експертният съвет към здравното министерство заседава без представител на МОН. За обтегнатите връзки сред двамата се разбра още при започване на ноември –!
Кацаров като Чък Норис: Чупи талази, убива вируси, дава медали
Преди близо година предходният здравен министър Костадин Ангелов си приписваше заслуги за " справяне с пандемията ", откакто пандемията...

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР