Изборите минаха, народът направи своя избор и вчера новите депутати

...
Изборите минаха, народът направи своя избор и вчера новите депутати
Коментари Харесай

БАЗ и СЗБ: Бизнесът имат нужда от стабилност и подкрепа

Изборите минаха, народът направи своя избор и през вчерашния ден новите депутати поставиха клетва. В този тежък за целия свят интервал хората и бизнес ът имат потребност от непоклатимост и поддръжка. Затова призоваваме всички, от които ще зависи ориста на България да загърбят разликите си, когато става въпрос за българския бизнес и здравето на хората. Всеизвестен факт е, че нашият отрасъл понесе в най-голяма степен тежестта на рецесията от COVID-19. Въпреки това с цената на доста старания и съществени загуби, успяхме да запазим работните места на множеството си чиновници. Защото това са хиляди човешки ориси, към които ние не сме безразлични.

За страдание и значително от сътрудниците ни не устояха и банкрутираха. Ние сме представители на дребния и междинен бизнес , който образува над 80% от стопанската система. Огромна част от работещите българи зависят от нашето оцеляване. Помогнете им да не останат без трудови приходи и да не легнат на гърба на обществената система. Като най-засегнат от рецесията бранш, който към момента е отчасти или изцяло затворен, упорито молим ограниченията в поддръжка на бизнес а и чиновниците ни да бъдат разширени и да продължат най-малко до края на годината. А е значимо някои от подхванатите антикризисни ограничения да станат непрекъснати. Защото в противоположен случай ще се стигне до още голям брой банкрути и хиляди ще изгубят работата си. Уважаеми представители на парламентарно показаните партии, без поддръжка на страната ние не можем да оцелеем. А от през вчерашния ден представители на българския народ в тази страна, това сте вие. Разбираме, че политическите връзки са извънредно напрегнати и несъгласията са доста.

Това обаче не трябва да бъде по този начин, когато би трябвало да се мисли за ориста на българската стопанска система, значима част от която е и нашият отрасъл и стотиците хиляди, заети в него. Подкрепете ни! Желаем триумф на всички, които ще взимат значимите решения и имаме вяра, че вашите разлики няма да са за сметка на бизнес а…
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР