Изборите като дойдат политическите партии правят програми и излизат с

...
Изборите като дойдат политическите партии правят програми и излизат с
Коментари Харесай

Светът става лош и все по-лош ще става

Изборите като дойдат политическите партии вършат стратегии и излизат с обещания и цели. Нашите цели са били образованието, инфраструктурата, опазването на здравето, никой от нас не е заречен да подвига полицейски заплати, в това време света става неприятен и още по-лош ще става. Това разяснява министър председателят Бойко Борисов във връзка решението Министерство на вътрешните работи да получи още 100 млн. лв. за заплати.

"Обществото чака резултати и повишение на доверието в Министерство на вътрешните работи. Сумата е за интервала от 1 януари до 31 декември 2018 година, само че при добра събираемост през актуалната година, има опция за увеличение на полицейските заплати с 10% от 2019 година. В края на краищата тези момчета са ни значими за страната, те самите би трябвало да са стимулирани, да схващат това, което прави един служител на реда, се гледа под лупа от обществото “, сподели Борисов.

Той разясни и че няма нищо срещу митинга на чиновниците от Министерство на вътрешните работи, като моли средствата, които в този момент в допълнение ще се дават за заплати на чиновниците, да не се преглеждат като тласък за прекратяването му.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР