Изборите до тук струват 1 милиард. Избор след избор. Няма

...
Изборите до тук струват 1 милиард. Избор след избор. Няма
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Изборите дотук струват 1 милиард

Изборите до тук костват 1 милиард. Избор след избор. Няма такава богата нация като българската. Да си разрешават да си приказват партийните водачи, че в случай че не стане държавно управление - отново избори. Сегашните избори ще костват към 80 млн. и след някой месец отново още 80... И то ще ударим милиард. Това съобщи ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов пред членове и симпатизанти в Русе.

" След тройната коалиция - рецесия, налетя ни и международната финансова рецесия, и гръцката. Само аз знам по какъв начин се измъкнахме. След това миграционна рецесия. След държавното управление на Орешарски тръгнахме с 6,7 милиарда под водата ", напомни Борисов.

И се ядоса, че преди 2 година са обвинили хората му, че са неприятни.

" Добре, одобрявам. Защо не ни демонстрираха по какъв начин се строи? Покажете ни за 2 година едно направено нещо. 2 година застой и безмълвие ", заключи той за свършеното то " Промяната ". - " Еконтът " излезе и сподели: " Правим път, мост, 3 моста, 4 автомагистрали... Питайте къде са. И министерството на Румъния ги опроверга ", разяснява ръководителят на ГЕРБ.

Бойко Борисов предизвести, че ни чака непосилен труд, с цел да се измъкнем от този неприятен сън две години. Никога не съм обещавал нещо и да не съм го извършил, в този момент като виждам сметките.., добави Борисов.

" Сигурно ще се оправим, само че би трябвало да бъдем, както го написа - съединението прави силата, народът да е обединен. Иначе след зимата няма да има коригиране. Ако бяхме в Еврозоната, а можеше да сме с Хърватия, Европа щеше да ни избавя - като имаш обща европейска валута ЕЦБ налива, както в Гърция ", разяснява той.

,,Аз ви давам обещание, че тези ще създадат дълга до 50 милиарда и ще забравите не автомагистрали, не мостове ", уточни водачът на ГЕРБ и напомни, че е оставил 12 милиарда фискален запас.

Борисов разяснява, че е удовлетворен от русенската листа и симбиозата със Съюз на демократичните сили.

" Съюз на демократичните сили ни измъкнаха от комунизма. И ни избавиха от проф. Гечев, международният първенец по банкрутиране на банки. И всички някогашни подлеци от Държавна сигурност направиха всичко допустимо да разцепят и унищожат Съюз на демократичните сили. За наслада е ГЕРБ. Онези, които не желаят да признаят какво е направило Съюз на демократичните сили и са се преродили в други партии... Като " Да, България ", на които Българска социалистическа партия им е желания съдружен сътрудник! Затова сме избрали Съюз на демократичните сили и наедно с емблемата на ГЕРБ седи и техния знак ", добави той.

" Като виждам тази цялостна зала и си припомням за визитата на Кирил Петков в Русе, където се събраха цели 12, дублирам 12 души с него. Дори се събраха, с цел да се снимат на кея, изработен от ГЕРБ и господин Борисов. Като си показва тези контрастиращи картини, доста се радва, а тях може единствено да ги съжаляваме. Това, тази цялостна зала е същинската социология ", съобщи регионалният координатор на ГЕРБ Георги Кръстев.

И означи за изчезналия мост на Дунав, обещан от някогашния министър от " Промяната " Николай Събев от Политическа партия. И желаят да довършат нещо, по какъв начин да го довършат като не са го почнали, попита Кръстев.

" Добре пристигнал, господин военачалник, в прелестния град Русе. 3 г ви чакаме и се веселя, че още веднъж сме в акция, с цел да се убедите в същинската социология, че хората ви обичат и поддържат, че ГЕРБ ще е първа политическа мощ на 2 октомври ", обърна се към Борисов Десислава Атанасова, лидер на листата в Русе.

Тя уточни, че е огромна отговорност още веднъж да поведе мощния тим на ГЕРБ-СДС в 19-и МИР.

В него има изключителни хора. Атанасова разяснява, че е сигурна в успеха с този тим.

" Тази победа ще бъде реванш за всички несправедливости, които вие и ние преживяхме. Гониха ни, чегъртаха ни, арестуваха ни - удържахме ", обърна се към препълнената зала Атанасова.

Тя акцентира, че ГЕРБ е казуа и напомни, че е в партията от първия ден на основаването ѝ.

" Кауза е, тъй като е единствената виновна политическа партия, която е управлявала и в рецесии, и е потвърдила че може. В ГЕРБ са същинските, положителните хора. Това го виждат всички, даже политическите ни съперници ", съобщи лидерката на листата в Русе.



КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ 
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР