Изборите да бъдат проведени максимално късно и да се гласува

...
Изборите да бъдат проведени максимално късно и да се гласува
Коментари Харесай

Избори на 15 и 16 май с видеонаблюдение в секциите искат от АБВ

Изборите да бъдат извършени оптимално късно и да се гласоподава два дни - на 15 и 16 май, като има видеонаблюдение на работата на секционните комисии, желаят от.
Възможно най-късното осъществяване на изборите ще даде еднакъв късмет на всички политически сили да стигнат до своите гласоподаватели, изясни зам.-председателят на АБВ Владимир Маринов пред публицисти. Той е безапелационен, че ранна дата за изборите би дала късмет на корпоративния избор, купения избор и административния избор.
 Екоминистърът на часа да изхвърчи при предшественика си, упорства Румен Петков Екоминистърът на часа да изхвърчи при предшественика си, упорства Румен Петков
" Сегашният министър на околната среда и водите би трябвало на часа да изхвърчи при своя предходник ". Това съобщи водачът на АБВ Румен Петк...
Маринов заяви, че АБВ към този момент е в подготовка за идните избори, без значение, че още не са планувани и добави, че в първите дни на февруари на дневен ред ще са листите.
Лидерът на АБВ  се опълчи на концепциите за продължен избирателен ден и отбрани предлагането на АБВ за двудневно гласоподаване, което на 15 май да бъде от 7 до 19 часа, а на 16 май от 7 до 12.
Той е безапелационен, че би трябвало да се подсигурява видеонаблюдение в секциите върху описите и върху технологията по организацията и провеждането на изборния развой.
При осъществяване на стерилизация на секционните комисии в изборния ден, членовете на СИК би трябвало да са вътре, безапелационен е Петков. " Защото като ги извадят, след това да не се окаже, че всичките ни съкварталци, които са умряли в последните три месеца са дали своят вот ", разясни той и добави: " Бойко Борисов това го може ".
 Румен Петков: Бойко Борисов е регулировчик на гибелта Румен Петков: Бойко Борисов е регулировчик на гибелта
2020-та година е годината с най-висока смъртност, само че едвам 50% от покачването на смъртността се дължи на COVID-19. В съпоставяне с  2...
Да се постанова членовете на СИК да са имунизирани е несериозно, съгласно водача на АБВ. Той изрази подозрения дали към деня на изборите ще има толкоз имунизирано население на страната, колкото са членовете на секционните изборни комисии и означи, че има непрестанни апели за имунизиране, само че ваксини няма.
" Този, който желае наложителна имунизация отваря една врата, която след това няма затваряне ", предизвести още Петков и разясни: " Защото идната стъпка е медицинския фашизъм - с цел да напуснеш страната, би трябвало да извадиш имунизационен паспорт, с цел да влезеш в друга би трябвало да извадиш имунизационен паспорт... - това са неща, които в демократичния свят са неприемливи ".
Лидерът на АБВ уточни още, че би трябвало да се сътвори опция за всички хора, които имат болести, да гласоподават. „ Имаме 12 070 секции, без мобилните и сме настояли мобилните секции да дадат опция да се подсигурява гласуването – и на карантинираните, и на хората със болести ", сподели той. Петков акцентира, че от АБВ желаят да се основат оптимално необятни условия за присъединяване на българските жители в гласуването и те да бъдат стимулирани. Според него позитивен резултат би имала осведомителна акция за по-висока изборна интензивност с присъединяване на президента.
Автор: Ива Иванова
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР