Изборите бяха излишни. Това бяха измори на тоталната умора. Това

...
Изборите бяха излишни. Това бяха измори на тоталната умора. Това
Коментари Харесай

Политолог: По-логична изглежда коалиция ГЕРБ-ДПС-БВ. Янев вече заяви, че е готов за компромиси

„ Изборите бяха непотребни. Това бяха измори на тоталната отмалялост. Това се вижда от резултатите и от интензивността. Не разбрахме за какво завърши предходното ръководство. Хубавото е, че виновникът за неговата съсипия, няма да бъде в Народното събрание. Този факт покачва възможностите за сформиране на коалиция “, разяснява още той и добави, че се намираме в парадоксална обстановка - изборите създават политическо посланичество, а то създава нови избори.

 

„ Надявам се този обаян кръг да бъде преустановен. Този път отговорността се пада на ГЕРБ. Виждаме, че коалиция без тях е мъчно да бъде формирана. Фрагментацията на Народното събрание, че даже да има коалиция, то би трябвало да бъде необятна - с повече от две партии, а това в допълнение затруднява технологията и договарянията. Ще бъде забавно дали ГЕРБ ще успее да усъвършенства своя съдружен капацитет “, добави Велчев.

 

По думите му при Българска социалистическа партия се следи непрекъснат срив, Движение за права и свободи стоят на един и същи равнища, а ниската изборна интензивност е вкарала „ Български напредък “ в Народното събрание.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР