Избори веднага. Така отговори Мустафа Карадайъ пред БНТ на въпроса

...
Избори веднага. Така отговори Мустафа Карадайъ пред БНТ на въпроса
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: С омраза не може да се управлява, искаме избори веднага

Избори незабавно. Така отговори Мустафа Карадайъ пред Българска национална телевизия на въпроса кое от двете – избори или кабинет с Асен Василев, е по-добре за България.

„Политика, учредена на омразата, опълчването, разделянето, виждаме по какъв начин поражда разнообразни конфликтни обстановки даже в късото време на това правителство“, изясни той.

„Ние освен в този момент, от много време приказваме, че България има потребност от ценностно хомогенно евроатлантическо болшинство или държавно управление. С ненавист и опълчване може да се включи човек в политиката и властта, само че с ненавист не може да се ръководи, счита ръководителят на Движение за права и свободи – Видяхме един абсурд – опозицията приема бюджет, по този начин беше в този момент, по този начин беше и на предходния бюджет.“

Карадайъ разяснява и тематиката с изгонването на съветските дипломати: „Според нас никой не може и не трябва да ни слага ултиматуми като страна. Дипломати, които заплашват националната сигурност на България, би трябвало да бъдат гонени, без значение от броя им.“

Карадайъ добави: „Аз нощес присъствах в Народно събрание, където чух едни доста тревожни неща за задачата и за метода, по който се е случило това, по тази причина в този момент би било по-добре да се срещнем със стенограмата. Бяха и 4-5 души, които са взели участие във въпросния съвет и никой не опроверга задачата, тъй като една е тематиката за дипломати, които вредят на националната сигурност, напълно друга е изказаната тема“.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР