Избори в Унгария, Орбан гласува "за бъдещето на страната" Защо

...
Избори в Унгария, Орбан гласува "за бъдещето на страната" Защо
Коментари Харесай

Марешки: Победата на Орбан е знак за голяма промяна в ЕС

Избори в Унгария, Орбан гласоподава "за бъдещето на страната " Защо източноевропейците харесват водачи като Орбан

Унгарците за следващ път дадоха доста явен знак на Европейския съюз. Категоричната победа на партията на Виктор Орбан затвърждава наклонността за идна огромна смяна в метода, по който се ръководи и съществува Съюзът, съобщи Веселин Марешки- водач на Политическа партия " ВОЛЯ ".

" Ние от ВОЛЯ също споделяме тези полезности - желаеме да има Европа на нациите, не на служителите, Европа на мощното водачество и възобновление на патриотизма. Грешната мигрантска политика, опитите на Брюксел да диктува на страните, вместо да се търси съгласие, да се отсеят в действителност значимите проблеми на Съюза, с цел да се оправяме с тях, а не да се измислят „ врагове ” и несъществуващи проблеми, с които да се отклонява публичното внимание- всичко това завършва. Сигурен съм, че след евро-изборите следващата година, Народното събрание на Европа ще има напълно различен образ и ще бъде поставена точка на слабото водачество и на неправилните политики. Изборите в Италия, в Унгария… това е единствено началото ", разяснява Марешки.

ФИДЕС на Орбан и нейният младши съдружен сътрудник - Християндемократическата национална партия ще имат 133 места от общо 199 в новия парламент, сочат прогнозните резултати.

Това е задоволително за осъществяване на промени в конституцията. /Марица.бг

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР