Избори в Турция. Президентът Реджеп Ердоган се изправи срещу най-голямото

...
Избори в Турция. Президентът Реджеп Ердоган се изправи срещу най-голямото
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Битката за Турция

Избори в Турция. Президентът Реджеп Ердоган се изправи против най-голямото си предизвикателство - водача на обединената съпротива Кемал Калъчдароглу.

Вижте по какъв начин протече изборния ден в южната ни съседка - споделя специфичния делегат на Клуб Z в Истанбул Борислав Кръстев.

Експертен кабинет за 1 година. Това е предлагането на претендента за министър председател на ГЕРБ-СДС Мария Габриел, което ще бъде обсъждано след утрешното връчване на проучвателния мандат от президента Румен Радев.

Поредна нощ на бомбардировка. Украйна обаче се оправя чудесно - свалени са три ракети и 25 дрона на агресора.

Григор Димитров не се даде без пердах, само че Новак Джокович показва класа. Вижте по какъв начин протече дуела на Гришо против великия сръбски шампион в третия кръг на Мастърса в Рим.

 

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР