Избори ще има, когато е предвидено по Конституция, вървим напред,

...
Избори ще има, когато е предвидено по Конституция, вървим напред,
Коментари Харесай

Каракачанов: Избори ще има, когато е предвидено по Конституция

Избори ще има, когато е планувано по Конституция, вървим напред, с цел да си свършим работата, съобщи вицепремиерът Красимир Каракачанов по време на Националната конференция на ГЕРБ в " София Тех Парк ".

Трябва да имаме неотстъпчивост и ясно да заявим, че имаме цели, означи той.
Борисов: Ще предложа на Каракачанов и Симеонов вид, при който се отдръпвам Много от обвиняванията против нас са верни, призна министър председателят
" За мен промяната не значи да променяме Конституцията е да вкарвам еднополовите бракове, както искаше един от водачите на митинга. Това не е промяна, а удар върху идентичността на българина, обичайния фамилен модел и метод на живот ", уточни Каракачанов.

Според него въпросът е освен да кажеш какво не ти харесва, а по какъв начин да бъде променено.

" Има два типа политици – такива, които са подготвени да се жертват за нацията и страната си, и такива, които жертват нацията и страната за себе си ", означи водачът на Вътрешна македонска революционна организация - съдружен сътрудник на ръководещите.

Той уточни, че би трябвало да се отговори на въпросите какво би трябвало да се свърши в останалите месеци, кои част от общата стратегия за ръководство да се извадят като цели и да се слагат на вниманието на обществото.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР