Избори сега биха тласнали страната в неочаквана посока, защото големи

...
Избори сега биха тласнали страната в неочаквана посока, защото големи
Коментари Харесай

Избори сега биха тласнали страната в неочаквана посока, смята Христо Иванов |

Избори в този момент биха тласнали страната в непредвидена посока, тъй като огромни елементи от българското общество са под въздействието на мощни страсти на боязън. Русия продължава да има мощни принадлежности на пропагандно влияние у нас и в границите на една предизборна битка те могат да тласнат страната в посока, която е изцяло непредвидена.

Това разгласи съпредседателят на " Демократична България " пред Българска национална телевизия.  

" Опитваме се поредно да бъдем най-спокойният сътрудник в обединението, защото Демократична България е един сполучлив съдружен формат, който носи доста горчиви заключения и сложни уроци и знаем какъв брой е мъчно, когато имаме толкоз разнообразни субекти по толкоз разнообразни критерии ", уточни той. 

И добави, че " Демократична България " и " Продължаваме промяната " са най близки като ценностни настройки, " само че не дружат против никого и имат положителни работещи връзки с сътрудниците си от Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ ".

Христо Иванов акцентира, че ръководството не желае да поставя лични хора в прокуратурата, само че е уверено, че без промяна на основния прокурор не може да се приказва за начало на систематична промяна в държавното обвиняване.

" За обстановката с пътното строителство - казусът е, че не можем да имаме доверие на българското правораздаване, че там, където в действителност има нещо неправилно, то ще го е изчистило и няма потребност да се произнасят политически присъди и оценки ", сподели още някогашният правосъден министър.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР