Избори 2 в 1 не са добре за страната, но

...
Избори 2 в 1 не са добре за страната, но
Коментари Харесай

Пеевски: Избори 2 в 1 не са добре за страната, но за ДПС са

Избори 2 в 1 не са добре за страната, само че за Движение за права и свободи са. Това съобщи пред публицисти ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски във връзка изявлението на водача на ГЕРБ Бойко Борисов за избори " две в едно "  заедно с европейските.

Според Пеевски всичко зависи от " Продължаваме промяната - Демократична България ".  " За мен, не би трябвало да тласкаме страната в тази рецесия. Тамън взе да се излиза от проблемите, които се наслоиха в двете години на служебни държавни управления. Колегите би трябвало да се овладеят от ПП-ДБ, да си изпълнят това, което е записано за Министерство на външните работи, и да вървим напред в името на България. Ако някой счупи сглобката, ще я счупят ПП-ДБ ", сподели Делян Пеевски.

Във връзка със заканата на Бойко Борисов, че в случай че Мария Габриел не стане министър председател и Външно министерство не е на ГЕРБ след ротацията, изборите за Европарламент ще станат и национални, Пеевски съобщи: " Всичките министерства са на Политическа партия, министър председателят е на Политическа партия, Борисов и ГЕРБ имат вицепремиер и едно министерство. " Не мога да го схвана това мощно предпочитание да им се вземе едното министерство. Аз считам, че ПП-ДБ имат цялата власт в страната и просто би трябвало в действителност да седнат, да се успокоят и да продължи това евроатлантическо болшинство ". 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР