Избори 2 в 1 не са добре за страната, но

...
Избори 2 в 1 не са добре за страната, но
Коментари Харесай

Пеевски: Избори 2 в 1 е ок за ДПС, но лошо за страната

Избори 2 в 1 не са добре за страната, само че за Движение за права и свободи са. ПП-ДБ да се овладеят и да се научат, че писаните неща би трябвало да се съблюдават. Не би трябвало да тласкаме страната в тази рецесия. Това предложи на сътрудниците си от конституционното болшинство ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски.

Във връзка със заканата на Бойко Борисов, че в случай че Мария Габриел не стане министър председател и Външно министерство не е на ГЕРБ след ротацията, изборите за Европарламент ще станат и национални, Пеевски разяснява: " ПП-ДБ имат цялата власт в страната, дано седнат и се успокоят, с цел да продължи това евроатлантическо държавно управление "

Попитан може ли едно министерство да е чак толкоз значимо, с цел да се счупи " сглобката " и да тръгнем още веднъж на избори, Пеевски сподели, че не може да си го изясни. " Ако ще търсим просто на някой работа, да си сменят просто някой техен министър на друго министерство и да го назначат на работа ", разяснява той.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР