Изборът за президент е между ценностите на Европа и юмрука

...
Изборът за президент е между ценностите на Европа и юмрука
Коментари Харесай

Евгений Михайлов: Изборът за президент е между ценностите на Европа и юмрука на Кремъл, 27 агенти на ДС са в комитета на Радев

Изборът за президент е сред полезностите на Европа и юмрука на Кремъл. Това разяснява пред БТВ режисьорът Евгений Михайлов.

„ Винаги съм отстоявал цивилизационния избор на България към Европа. Година и половина движеща мощ беше размаханият пестник на Румен Радев. Виждаме до каква съсипия ни води ръководството на служебното му държавно управление. Не желая да се повтори зимата от Жан Виденов, която ще се споделя „ Радевата зима “, уточни режисьорът. По думите му главният конфликт на 14 ноември ще е сред истината и лъжата.

„ Изслушах няколко неистини, че при са почтените, а в действителност става дума за 27 души сътрудници на някогашната Държавна сигурност. Когато това са „ честните и почтените “, доста ще се веселя да чуя отношението на Румен за нарушаването на конституцията с назначението на Кирил Петков за министър “, посочи Михайлов. За него на идния президентски избор главният спор ще е сред Румен с юмрука и проф. Герджиков.
свързани новини59090на 08.10.2021159090на 04.10.2021
„ Нека всички се обединят към цивилизационния избор, да застават зад полезностите на Европа, а не на Кремъл и да не поддържат човек, който развява съветско знаме “, прикани Михайлов.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР