Изборът на Румен Радев да връчи третия мандат на БСП

...
Изборът на Румен Радев да връчи третия мандат на БСП
Коментари Харесай

Изборите чукат. Никой не ще да помете мафията

Изборът на Румен Радев да връчи третия мандат на Българска социалистическа партия не е изненада. Това е логически и честен ход. Той прави следващия си жест към левите хора в България, с които няма проблем.

Това сподели по БНР Кирил Добрев, политически анализатор, до неотдавна зам.-председател на Българска социалистическа партия.

И добави, че вероятността да не се отиде на предварителни избори е минимална.

Страхът от длъжностен кабинет е доста огромен. От него ще стане ясно кой и по какъв начин е изнасял оръжие за Украйна, кой е прекратил контракта с „Газпром“, ще стане ясно какво е финансовото положение на страната. Служебният кабинет е неизбежен и чука на вратата. Предсрочни избори ще има – в този момент или след няколко месеца. Трябва да се получи отговор на няколко въпроса – дали Демократична България е в сянката на Политическа партия, дали Българска социалистическа партия ще резервира въздействието си, или ще падне под 200 000 гласа. Движение за права и свободи е константа. Ще има два политически субекта – ГЕРБ и Политическа партия плюс група политически джуджета, добави той в предаването „12+3“.

Добрев уточни, че президентът ще продължи да бъде справедлив и пореден в дейностите си.

По думите му – и най-слабата страна е по-силна от най-силната мафия и в случай че тези политици имат воля да се оправят със обстановката в страната, могат да го създадат, само че нямат предпочитание.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР