Изборът на Румен Радев да връчи третия мандат на БСП

...
Изборът на Румен Радев да връчи третия мандат на БСП
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Страхът от служебно правителство е много голям, но то чука на вратата -

Изборът на Румен Радев да връчи третия мандат на Българска социалистическа партия не е изненада. Това е логически и честен ход. Той прави следващия си жест към левите хора в България, с които няма проблем. 

Това сподели пред БНР Кирил Добрев, някогашен зам.-председател на Българска социалистическа партия. И добави, че вероятността да не се отиде на предварителни избори е минимална.

" Страхът от длъжностен кабинет е доста огромен. От него ще стане ясно кой и по какъв начин е изнасял оръжие за Украйна, кой е прекратил контракта с " Газпром ", ще стане ясно какво е финансовото положение на страната. Служебният кабинет е неминуем и чука на вратата. Предсрочни избори ще има - в този момент или след няколко месеца. Трябва да се получи отговор на няколко въпроса - дали Демократична България е в сянката на Политическа партия, дали Българска социалистическа партия ще резервира въздействието си или ще падне под 200 000 гласа. Движение за права и свободи е константа. Ще има два политически субекта - ГЕРБ и Политическа партия плюс група политически джуджета ", добави Кирил Добрев.

По думите му и най-слабата страна е по-силна от най-силната мафия и, в случай че политиците имат воля да се оправят със обстановката в страната, могат да го създадат, само че нямат предпочитание ". 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР