Изборът на председател на СОС отне на местния парламент три

...
Изборът на председател на СОС отне на местния парламент три
Коментари Харесай

Хекимян: Пошлите и вулгарни ПП-ДБ-СС абдикират от задълженията си

Изборът на ръководител на СОС лиши на локалния парламент три месеца. На поста през идващите 6 месеца, до юли, застава Цветомир Петров от " Продължаваме промяната - Демократична България ".

" Три месеца ПП-ДБ-СС абдикират от своите отговорности. Те са най-голямата група в СОС, само че абдикират от задължението си да образуват работещо ръководство. Вчера ги видяхме да абдикират и напускайки съвещанието. Станахме очевидци на нещо просташко и вулгарно от тяхна страна. Правят всичко допустимо да блокират работата на СОС. Те потвърдиха своята политическа отпадналост, която трансфораха в управническа рецесия. По никакъв метод новите избори не са боязън за ГЕРБ, чухте Бойко Борисов, който сподели, че желае нови избори. Преди две седмици Борис Бонев към момента фигурираше с желанието си да бъде ръководител. Има упоритости у него да овладява комисии, в които има по-голям поток ", разяснява общинският консултант от ГЕРБ-СДС Антон Хекимян по Bulgaria ON AIR.

По думите му не сме в Северна Корея и ПП-ДБ би трябвало да схванат, че представителната народна власт значи политическа отговорност. Той уточни, че политическите обединения си нямат доверие, само че би трябвало да има естествени демократични механизми за надзор.

На въпрос ще поддържа ли ГЕРБ бюджета, Хекимян отговори, че бюджетът би трябвало да претърпи нови промени и че ще се потвърди, че ГЕРБ е съпротива.

" Има пари, които дадоха обещание на водачите в градския превоз, само че те не съществуват в бюджета. Щели да бъдат в икономическата рамка, което значи, че ще задлъжнеят сдруженията ", добави Хекимян.

" Явно потвърждават неможенето да ръководят. Управлението значи да намериш всички вероятни способи да направиш болшинство. Това се случва с отстъпки. Г-н Бонев няма безусловно никакво предпочитание за отстъпки. ГЕРБ-СДС сме виновни за София и няма по какъв начин да оставим града в безпорядък. Ние не работим напук. Работим по разпоредбите ", съобщи гостът.

Сред цели на ГЕРБ той означи огромните инфраструктурни планове, строителството на детски градини и обезпечаването на по-високи заплати за водачите в столичния градски превоз, както и на медицинските чиновници в столичните лечебни заведения. Всичко това следва да бъде обсъждано по време на дебатите за бюджета.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР