Изборът на пола на 30 години е радостта от пазаруването

...
Изборът на пола на 30 години е радостта от пазаруването
Коментари Харесай

5 грешки, които правят 50-годишните, когато носят поли. Изглежда нелепо

Изборът на пола на 30 години е насладата от извършването на покупки и позитивните страсти. А да си купиш същото нещо на 50 е към този момент главоболие. Тъй като на тази възраст стилът, фигурата и методът на живот се трансформират и когато купувате нова пола, всичко това би трябвало да се вземе поради. Ето за какво не е изненадващо, че мнозина се объркват и избират модел, който въобще не им подхожда.

А с цел да дойдете в магазина с цялостно въоръжение, прочетете за 5 груби неточности, които позволяват дамите над 50 при избора на пола.

Купете си пола от тъничък трикотаж

Тънкият и на ниска цена плат може да съсипе освен полата, само че и женската фигура. Защото акцентира всички неравности по ханша и акцентира контурите на бельото. А за една зряла жена такова облекло към този момент е неприятно образование.

Всъщност на 50-годишна възраст нормално знаете минусите си и знаете по какъв начин да наблегнете преимуществата си с взор към трендовете, персоналния комфорт и личното си възприятие за жанр.

И би трябвало да изненадате не като флиртувате с пикантни тоалети, а по изверен метод, който да се запечата в паметта ви. Следователно плътните материали за пола са най-хубавият избор. Те издърпват добре корема и образуват хубав контур не по-лош от коригиращото долни дрехи.

Грешна форма

Промените, свързани с възрастта, не заобикалят никого, тъй че ушите на бедрата и наддаването на тегло въобще не са необикновени. Разбира се, в случай че една жена има високо самочувствие и не се смущава от тези дефекти, не можете да ги скриете под облеклата. Но за тези, които се усещат неловко да ги парадират, би трябвало да изберете пола за вашия вид тяло. Тази, която е в този момент, а не е била преди 20 години.

Жалко е да загубите предходни форми, само че с верния жанр на пола това може да се поправи. Например, солидните бедра не би трябвало да се покриват с пола-молив. По-добре е да носите леко уголемен модел – той отстранява разликата сред необятни бедра и по-стройни крайници.

Между другото, декорът също има значение. Например, кормила, пеплум и джобове с кръпки основават размер там, където не е належащо. При изискване, че дамата има солидни бедра.

Грешна дължина

Възрастта над 50 години не е причина да отказвате къси поли. Но това е при изискване, че една жена следи здравето си и може да се похвали с тонизирани крайници. И такива открити тоалети би трябвало да се вписват в дрешника и да не опонират на метода на живот. Защото, в случай че работи във компания с дрескод, миниполата просто няма да е на място.

Късите поли след 50 са привилегия, за която би трябвало да работите интензивно върху себе си или да сте родени с добра генетика. Но макси дължината е другата прекаленост, тъй като тя също отива надалеч на всички.

Така тя ще направи ниска жена още по-ниска, а превъзходните дами – по-масивни. Следователно дължината на midi е златната среда, която с верния метод подхожда на съвсем всички.

Комбинирайте миди пола с ниски обувки

Дължината midi е повсеместен вид, който подхожда на съвсем всяка жена. Поради обстоятелството, че отваря най-елегантната и тънка част на крайници – глезените. Но даже и в него можете да развалите фигурата, в случай че изберете неверни обувки.

Например ниски обувки или ботуши, които приключват навръх глезена. Това образно уголемява крайници и прибавя още една хоризонтална линия към облеклото.

Така краката стават по-къси, а фигурата е клекнала. Ето за какво опция са ботуши или високи ботуши, които приключват към този момент под подгъва на полата. И в случай че ги изберете да пасват на самата пола, тогава краката ще наподобяват просто безкрайни!


Носете единствено типичен стилове

Много дами над 50 години подсъзнателно гравитират към класиката и купуват единствено прави поли до коляното, направени от плат за костюми. Те са сигурни, че наподобяват неуместно в съвременни облекла, а класиката е безконечна. И в прочут смисъл са прави. Но не забравяйте за съществуващия дрешник и по какъв начин да поставите подобен непоколебим модел в него.

Всъщност в всекидневието не вървим всеки ден на токчета и не носим ризи с блузи. През зимата ръката постоянно доближава до пуловер, пространно пухено яке и топъл дутик. И в композиция с такива спокойни неща, класическата пола наподобява неуместно и не на място.

Изборът на вярната пола на 50 към този момент е по-труден, само че е действителен. В последна сметка главното е да се поддържа баланс сред консерватизъм и искреност.

Освен това би трябвало да можете да скриете минусите на фигурата и да помислите с какво ще се комбинира полата в дрешника. По-полезно е за вашия портфейл и външен тип, в случай че се учите от грешките на другите. Тези, които преди малко изброихме.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР