Изборът на подходящи обувки за бягане или какъвто и да

...
Изборът на подходящи обувки за бягане или какъвто и да
Коментари Харесай

Най-честите грешки при избор на спортни обувки

Изборът на подобаващи обувки за тичане или какъвто и да е различен тип спорт не е по никакъв начин лесна задача, въпреки и от време на време да наподобява точно по този начин. Но с цел да бъдете сигурни, че ще се чувствате удобно по време на физически действия, нужно е да откриете обувки, които пасват идеално на размера на вашия крайник - от самия връх до петата.

Повечето спортни запалянковци обаче вършат много неточности, когато закупуват спортна екипировка, забравяйки за някои значими елементи.

Купувате си избран модел само поради дизайна

Когато не сте професионален състезател, физическата интензивност значи освен поддържане на добра форма, само че и опция за другарство. А това включва и някои елементи по отношение на стила. Понякога дотолкоз слагаме като приоритет метода, по който наподобява оборудването ни, че забравяме за комфорта, от който се нуждаем. Често си купуваме маратонки, които наподобяват готини, само че след няколко носения стартират да ни предизвикват болки в краката, мехури или мазоли. В продуктите на Converse от Fashion Days, да вземем за пример, можете да откриете модели, които са по едно и също време функционални и имат по-специален дизайн.

Купувате си обувки, които са прекомерно дребни

Общо взето, когато си купувате спортни обувки, би трябвало да чувствате, че можете да движите пръстите си в тях. Много спортисти обаче вършат грешката, пробвайки разнообразни модели, да си закупят точно тези, които пасват навръх крайници им. Често го вършат от боязън, че в даден миг обувките ще се разширят и ще станат прекомерно свободни. А всичко това може да аргументи мазоли и почернели нокти. Причината за това е, че прекомерно тесните обувки държат стъпалата и пръстите стегнати, като по този метод ги “агресират ", до момента в който вие се движите.

Купувате си обувки, които са тъкмо вашия размер

Може би си мислите, че това е в действителност верният метод на покупка, само че в действителност е изцяло неправилно. Някои спортисти си купуват размера, който нормално носят, от време на време без даже да пробват обувките. Не бива обаче да забравяте, че не всички марки следват едни и същи размери. Измерванията се разграничават според от формата на горната част на обувката или метода, по който е прикрепена към подметката. И даже зависят от формата на личния ви крайник. Например, обувки номер 40 на Nike от Fashion Days може да не съответствува с номер 40 на друга марка.

Отивате на шопинг заран

Една от най-големите неточности при пазаруването на обувки е да ги пробвате заран. Тогава те ще ви стоят идеално, само че по здрач ще забележите, че ви стягат. Обяснението е напълно просто. Сутрин краката са отпочинали и еластични, само че денем стартират да се подуват.

Препоръчително е обувки да се пробват след 4 часа следобяд, като не приказваме само за тези за спорт. Тогава сигурно ще знаете, че определеният от вас модел няма да ви основава дискомфорт, когато го обуете. РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Коментари (0)Коментатори (0) публикувай коментар Трябва да се регистрирате, с цел да коментирате тази публикация. Ако към този момент имате регистрация влезте с вашите e-mail и ключова дума.

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се , гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР