Изборът на официално облекло при мъжете може и да е

...
Изборът на официално облекло при мъжете може и да е
Коментари Харесай

Мъжете, за които червеният килим не е скучно място: Джаред Лето

Изборът на публично облекло при мъжете може и да е скучна задача в съпоставяне със обстановката при дамите, а това започваме да осъзнаваме някъде още около абитуриентския си бал.

Малко мъже звезди на аления килим са питани какво носят и разнообразието при тях нормално не е огромно. Има обаче няколко имена, които трансформират тази територия в също толкоз вълнуваща за очите, колкото и женската половина от звездния хоризонт.

Един от тези мъже сигурно е Джаред Лето, а доказателство за това са последните му няколко появи тази година във връзка новия му филм „ Домът на Gucci “.

Който към този момент е гледал продукцията на Ридли Скот, е осведомен с колоритния воин на Лето, от който евентуално артистът е почерпил ентусиазъм за и за стила си на аления килим.

На премиерата в Лос Анджелис 49-годишната звезда беше видяна и да театралничи до афиш с екранното си Аз – Паоло Гучи, а за събитието избра розов костюм от пролетната сбирка на Gucci за 2022 година

Детайлите също не са за занемаряване – сребристи декорации по изрязаните ръкавици, от които се подават лакирани в бял цвят нокти, на които си заслужава да хвърлите взор от близко в галерията тук:
 Джаред Лето в розов костюм  Джаред Лето в розов костюм  Джаред Лето в розов костюм  Джаред Лето в розов костюм
Джаред заложи на Gucci и за останалите министър председатели на кино лентата, като в Ню Йорк бе комбинирал костюм в цвят горчица със златисто поло, обсипано с пайети.

Като връхна дреха артистът носеше обемно кожено палто със златисти копчета.
 Смелата композиция на Джаред Лето за аления килим в Ню Йорк  Смелата композиция на Джаред Лето за аления килим в Ню Йорк  Смелата композиция на Джаред Лето за аления килим в Ню Йорк  Смелата композиция на Джаред Лето за аления килим в Ню Йорк
По-рано в Лондон Лето се появи със същия модел кюстом, този път в синьо. Бижуто към врата ми послужи за акцент дружно с блестящата му чантичка в анатомичната форма на сърце.
 Джаред Лето заблестя в Лондон  Джаред Лето заблестя в Лондон  Джаред Лето заблестя в Лондон  Джаред Лето заблестя в Лондон
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР