Изборът на Мис Алабама стана водеща тема в социалните мрежи

...
Изборът на Мис Алабама стана водеща тема в социалните мрежи
Коментари Харесай

150-килограмово момиче грабна титлата "Мис Алабама"

Изборът на " Мис Алабама " стана водеща тематика в обществените мрежи в Съединени американски щати.

Титлата сграбчи 23-годишно момиче, което тежи 150 кг. Сара Миликен отвя конкуренцията на състезанието за хубост и победи с короната.

Допускането ѝ до подиума провокира куп рецензии против уредниците. Потребителите в обществените мрежи бяха изключително сурови, откакто миската завоюва короната. Повечето от тях са на мнение, че това е извънредно неприятен образец, който предизвиква хората да се хранят нездравословно.

Самата Сара написа дълъг пост в обществените мрежи: " Нещата, които се споделиха за мен, са в действителност отвратителни и не мога да проумея по какъв начин хората считат, че е добре да се споделят сходни думи. Лесното би било да се откажеш. Можех да скрия лицето си. Можех даже да се предам и да се откажа от купата си. Но вместо това споделям на глас: " ГЛЕДАЙТЕ МЕ! ". Гледайте по какъв начин послужвам на моята общественост. Гледайте по какъв начин давам всичко от себе си в подготовката за националния конкурс " Мис Съединени американски щати ". Вижте по какъв начин намирам срамежливото момиче в стаята и узнавам името ѝ. Гледайте по какъв начин не преставам да изливам позитивизъм в обществените медии. Гледайте по какъв начин завладявам всяка цел, която си слагам. Гледайте по какъв начин преследвам тази фантазия. Гледайте по какъв начин демонстрирам на всеки един злобар за какво жена с огромен размер може и би трябвало да бъде титуляр. Отдръпни се и гледай по какъв начин демонстрирам на всички, които се съмняват в мен, че бъркат. А на всички девойки с повече килограми споделям: Хей, скъпи мои, вие сте освен това от вашето тяло и което е по-важно - вие сте повече от неприятните неща, които хората споделят за вашето тяло ". Отказах се от тази фантазия - да бъда на конкурс за хубост, за цели 6 години, поради обидните неща, които някой сподели за мен. Това беше неточност! Никога, в никакъв случай повече! Гордея се със себе си! ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР