Изборът на годежен пръстен е вълнуващ и красив момент за

...
Изборът на годежен пръстен е вълнуващ и красив момент за
Коментари Харесай

5 съвета при избора на годежен пръстен


Изборът на годежен пръстен е трогателен и хубав миг за сътрудникът в една двойка, който е решил, че желае да продължи живота си с индивида до него. Тази стъпка е знак на любовта, обещанието за общо бъдеще и е първият стадий към основаването на семейство и лично гнездо. В тази публикация ще Ви предложим 5 съвета, с чиято помощ елементарно да изберете. 
Избор на годежен пръстен
Пръстенът е знак на безкрайността, поради формата си и мотивът, при който се подарява. Разнообразието от дизайни, метали и скъпоценни камъни може да направи решението мъчно, само че пък с помощта на огромния избор, имате опцията най-добре да се доближите до желанията и най-много стила и характерността на индивида до Вас. 
Годежен пръстен от злато
Златото е желан метал за изработката на бижута, включително и пръстени, от епохи наред. То е ценено, поради своята необичайност, хубост, устойчивост и символика. Златото има разнообразни оттенъци, като то може да бъде жълто, бяло или розово. Жълтото злато, да вземем за пример, е това, което всеки си показва когато чуе думата “злато ”. То се получава посредством разбъркване на чисто злато, сребро, мед и цинк. 
Годежен пръстен от бяло злато
Бялото злато е един от най-популярните избори за годежни пръстени, с помощта на стилния си тип и нежността, която придава. Годежните пръстени от бяло злато акцентират блясъка на вградените скъпоценни камъни, изключително на диамантите. То е отличен избор за хора, които търсят блестящ и по едно и също време изискан годежен пръстен. 
Годежен пръстен от розово злато
Розовото злато се отличава с топъл розов нюанс, който придава сантименталност на годежния пръстен. Този цвят на златото способства за друг и неповторим жанр и е подобаващ за всеки човек, чийто сътрудник обича да носи розовия цвят под формата на облекла и други бижута. Други преимущества на розовото злато са резистентност на изхабяване през времето и свойството да не пожълтява. 
Годежен пръстен с диаманти
Диамантите са знак на безкрайност и здрава връзка, тъкмо поради своите качества. Те са специфични и са най-хубавият вид за годежен пръстен. Добре е да обърнете внимание на каратите и формата на диаманта върху пръстена, с цел да изненадате най-приятно Вашата половинка. За да бъдат обработени в прелестните форми, в които сме привикнали да ги виждаме, диамантите се шлифоват, режат или отделят чрез специфични принадлежности. Това разрешава пазарът да предлага многообразие от годежни пръстени с диаманти и опцията да изберете най-спиращото дъха украшение. 
Годежен пръстен от платина
Платината е метал, прочут с високата си и устойчивост и изключителна необичайност. Той е подобаващ за годежни пръстени, с помощта на това, че не се износва и резервира блясъка си без поддръжка. Платината е идеална за дейните половинки или за тези с сензитивна кожа, тъй като има хипоалергенни свойства. Пръстен от платина, който дава заричане за безкрайност в любовта е един от най-хубавите избори, които може да извършите. Плътността и тежестта на този метал го вършат знак на здрава и мощна връзка. 
На коя ръка се поставя годежен пръстен
Общоприето е, че годежен пръстен се носи на безименният пръст на една от двете ръце. Според някои обичаи, годежният пръстен се носи на безименния пръст на лявата ръка. Това поверие се основава на биологията на човек. Но по какъв начин по този начин? В безименния пръст се намира кръвоносен съд, който води чак до сърцето. Той е наименуван “вената на любовта ” и заради тази причина навръх този пръст се носи годежния пръстен. Други обичаи, пък, имат вяра, че дясната ръка е божествена и поради това на нея се носят и годежният пръстен и халката. В днешно време обаче тези вярвания са на по-заден проект, а персоналните желания на индивида са много по-важни. Затова е добре да знаете какво избира Вашата половинка и съгласно това да изберете подобаващ пръстен. 

 
Магазини с първокласни годежни пръстени
Магазините за бижута, или по-точно тези за първокласни годежни пръстени са толкоз значими, колкото и самия пръстен. Добре е да изберете, който предлага същински документ за достоверност и гаранция на бижутата. Не забравяйте да проучите отзивите на Ваши познати и другари, които са минали по този път, или в случай че решите да поръчате по интернет, прочетете отзивите на клиентите на магазина. И не на последно място, се доверете на сърцето си за този избор, по този начин ще вземете най-подходящото решение. 

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР