Изборът на червило може да бъде трудна задача – толкова

...
Изборът на червило може да бъде трудна задача – толкова
Коментари Харесай

5 причини да заложите на матовото червило

Изборът на червило може да бъде сложна задача – толкоз доста разновидности, цветове и текстури. Замисляли ли сте се обаче да заложите на матово червило?

Вашият избор на червило може да повлияе освен на метода, по който изглеждате, само че и на метода, по който се чувствате. Избирайки подобаващото червило, вие си гарантирате подтик на самочувствието и сила, която може да омагьоса другите. Имате ли в козметичната си сбирка матово червило? Ако не – вижте 5 аргументи да се сдобиете колкото може по-скоро с такова:
Матовото червило е по-дълготрайно
Нещото, поради което матовите червила печелят толкоз доста почитатели е, че те се задържат на устните по-дълго време. Слагате матовото си червило заран и няма потребност да мислите за „ опресняването “ му дълги часове.
Матовото червило наподобява по-естествено
Ако сте от феновете на по-натуралната визия, матовото червило съвършено ще се впише в нея. Липсата на искра на по-неутралните нюанси прави визията ви още по-естествена. Но даже по-яркият цвят матово червило също ще наподобява по-ненатрапчиво и по-приятно за цялостната визия.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР