Изборът на актьора, който се въплъщава във водещата роля, може

...
Изборът на актьора, който се въплъщава във водещата роля, може
Коментари Харесай

Актьорите, които изпуснаха легендарна роля

Изборът на артиста, който се въплъщава във водещата роля, може да докара до неуспеха или до триумфа на кино лентата, а режисьорите нормално имат по няколко евентуални претенденти, написа tialoto.
Начинът, по който вършат този избор, се простира оттатък физическите характерности и заучаването на реплики.
Личността и артистичната визия също са значими фактори за безпрепятствено протичане на целия снимачен развой.
По време на кастинга се вземат под внимание разнообразни фактори и се сортира най-хубавият артист, като другите отпадат.
В тази връзка ще ви предложим един обаятелен лист от артисти, които за малко се разминават с именита роля – представете си какъв брой разнообразни биха били тези филми, в случай че режисьорите бяха създали различен избор.
Дейвид Боуи като лорд Елронд

Самият Дейвид Боуи е желал да се вмъкне в елфските уши на лорд Елронд от „ Властелинът на пръстените “, само че Питър Джаксън преценя, че неговият статут на суперзвезда би бил прекомерно разсейващ за публиката и в последна сметка той избира Уго Уийвинг.
Кристофър Уокън в ролята на Хан Соло

Джордж Лукас несъмнено е уцелил десетката с избора на Харисън Форд за тази роля, само че все пак в неговия лист е имало още имена, измежду които Ал Пачино, Кърт Ръсел, Ник Нолти и Кристофър Уокън.
В последна сметка решил, че Форд е най-хубавият избор.
Дейвид Шуимър като Агент Джей

Звездата от сериала „ Приятели “ е имал предложение за ролята в „ Мъже в черно “, само че я отхвърля, защото счита, че ще бъде помрачен от именития Томи Лий Джоунс. Така в последна сметка в ролята се превъплъщава Уил Смит.
Райън Гослинг като Жокера

Въпреки че режисьорът обмисля още Уил Смит и Том Харди за тази роля, първият му избор е Райън Гослинг, който в последна сметка отхвърля ролята на Жокера в „ Отряд самоубийци “. Така тя е заета от Джаред Лето.
Том Круз в ролята на Стив Джобс

Днес мъчно можем да си представим различен с изключение на Майкъл Фасбендър да играе създателя на „ Apple “ Стив Джобс, само че е имало възможност тя да бъде изиграна от Том Круз. За страдание, възрастта и типът на Круз не са били в негова услуга и той е отритнат.
Джоузеф Гордън-Левит като Джордан Белфърд

„ Вълкът от Уолстрийт “ нямаше да е същият без Леонардо ди Каприо, само че на прослушването за ролята са се явили още Джоузеф Гордън-Левит и Крис Евънс. Ролята получава Ди Каприо, който прекарва известно време с същинския Джордан Белфорт, с цел да изучи характера му.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР