Изборът на 4 април за дата на парламентарните избори от

...
Изборът на 4 април за дата на парламентарните избори от
Коментари Харесай

Проф. Антоанета Христова: Президентът отново не даде аргументация за избора на тази дата

Изборът на 4 април за дата на парламентарните избори от президента Румен Радев е неочакван, само че компромисен вид. Това сподели политическият анализатор проф. в студиото на Нова телевизия.
" Обстоятелствата няма да се трансформират нито медицински, нито политически. Според мен той е осъзнал грешката си да разгласи 28 март за дата на изборите и това е някакъв компромис ", сподели още тя. " Президентът още веднъж не даде обосновка за избора на тази дата - 4 април ", установи анализаторът.
 Проф. Антоанета Христова: „ Великите национални въстания “ не стават събития Проф. Антоанета Христова: „ Великите национални въстания “ не стават събития
До този миг „ Великите национални въстания “ не стават събития. Те не носят смисъла на въстания. Звучи помпозно, предизвик...
Според проф. Христова доста мъчно ще се реализира коалиция. " Коалициите са формирования с отчасти вързани ръце. Те се реализират с висока степен на взаимни отстъпки ", уверена е тя. " Но в този момент на хората им се желае да има промени, само че никой не може да формулира алтернативата. Това е феномен, който демонстрира слабостта на опозицията, тъй като тя не е припозната от хората като опция за нещо ново ", заключи проф. Антоанета Христова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР