Изборът Кирил Ананиев да бъде предложен за здравен министър е

...
Изборът Кирил Ананиев да бъде предложен за здравен министър е
Коментари Харесай

Красимир Ангарски: Кирил Ананиев за здравен министър е добро попадение

Изборът Кирил Ананиев да бъде препоръчан за здравен министър е политически добре премислено, положително попадение е. Това разгласи в предаването „ Тази сутрин” някогашният министър без портфейл в служебното държавно управление на Стефан Софиянски и зам.-кмет на София Красимир Ангарски .

Управляващата коалиция – ГЕРБ и Обединените патриоти, се схванаха през вчерашния ден кого ще предложат за здравен министър след оставката на проф. Николай Петров. Неофициално стана ясно, че това е зам.-финансовият министър Кирил Ананиев. Красимир Ангарски пък беше измежду спряганите имена.

По думите на Ангараски като човек, изготвил бюджета на страната, Ананиев добре знае какво е планувано за опазване на здравето и има явен проект. Според него е значимо и какъв екип ще образува.

Според финансовия специалист една от ограниченията би трябвало да е понижаване броя на лечебните заведения, защото 400 лечебни заведения за население от 7 млн. души е прекалено много. Ни може всеки да разкрива болница, където желае, това не се случва в никоя страна, разяснява Ангарски.

Вижте целия диалог във видеото:

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР