Изборът какви хора ще управляват общините ни продължава в неделя.

...
Изборът какви хора ще управляват общините ни продължава в неделя.
Коментари Харесай

Нинова: БСП е единствената алтернатива, не участва в сглобки и сговори зад завесите

Изборът какви хора ще ръководят общините ни продължава в неделя. Подкрепете нашите претенденти – те са умни, готови, проведени, дисциплинирани и грижовни хора.


Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова във видеоклип, качен в формалната ѝ страница във „ Facebook “.

„ Преди тези избори имаше мрачни прогнози по какъв начин Българска социалистическа партия изчезва, Българска социалистическа партия умира, резултатите схваща на пух и прахуляк тези прогнози. Стартирахме от пета политическа мощ, а през днешния ден сме втора по брой определени кметове на първи тур – 44, и отиваме на 45 балотажа, най-малко половината от които мисля, че ще спечелим. Днес сме трета политическа мощ по брой определени общински съветници и сме една от двете, които само покачват резултатите си на тези избори – ние – с 50 хиляди гласа “, означи Нинова.

Тя акцентира, че всичко това се дължи на гласоподавателите и на претендентите на Българска социалистическа партия. „ Дължим на вас, хората, които ни подкрепихте, и вярвате, че през всичките тези години не ви предадохме. Ние не предаваме хората, с които вървим дружно. Не ви продадохме вашите ползи поради нашите персонални, и ето – резултатът е налице. Нека продължим дружно и в неделя, и в идващите 4 година, тъй като в неделя избираме ръководството на идващите 4 година, най-стабилното, това, което е най-близо до вас “, сподели водачът на левицата.

Нинова прикани гласоподавателите да гласоподават без да се опасяват. „ Не продавайте гласа си. 100 лева няма да решат проблемите ви, ще ги решаваме дружно в идващите години, тъй като имаме доста работа. Трябва да продължим разграждането на феодалните общини, на зависимостите, на кражбите и на неприятното ръководство “, добави тя.

Нинова е безапелационна, че Българска социалистическа партия остана единствената опция, която през тези години „ не влезе в такива зависимости, не взе участие в сглобки и в сговори зад завесите “. „ И ви благодаря, че оценихте това на първия тур на локалните избори. Вярвам, че ще го извършите и в неделя “, добави тя.

Лидерът на левицата пожелава триумф на претендентите на Българска социалистическа партия, които ще се явят на втори на локалните избори, а на гласоподавателите здраве, мощ и храброст, „ с цел да продължим дружно същинската смяна “. „ Подкрепете ни и вашата поддръжка през днешния ден ще ви върнем десетократно “, заключи Нинова. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР