Изборът днес предопределя състава на бъдещия общински съвет, предопределя много

...
Изборът днес предопределя състава на бъдещия общински съвет, предопределя много
Коментари Харесай

Терзиев: Дали е хартия, пергамент или на камък - отговорността е да гласуваме

Изборът през днешния ден предопределя състава на бъдещия общински съвет, предопределя доста неща, които ще се случат или няма да се случат в този град. Това сподели претендентът за кмет на София Васил Терзиев малко откакто упражни правото си на глас. Той гласоподава в 118 СУ " Академик Людмил Стоянов " в " Младост 1 ".

Кандидатът, повдигнат от локална коалиция сред " Продължаваме промяната ", " Демократична България " и " Спаси София ", съобщи, че чака мощно показване на вота през днешния ден.

" Гласувах за една по-добра, по-уредена, по-добре ръководена София. За софия, която я обичат тези, които я ръководят. За един град, който всички ние сме извънредно горди и щастливи да живеем в него ", сподели Терзиев.

По мотив анулираното от ЦИК машинно гласоподаване кандидат-кметът сподели, че това съставлява проблем, а методът, по който са махнати машините, е " абсурден ". Той обаче има вяра, че това не трансформира отговорността на жителите да гласоподават.

" Дали е хартия, дали е с пергамент или на камък, отговорността е у нас. Ако излезнем ще гласуваме с хартия, ще дадем нашия избор, ще упражним най-базовото ни демократично право ", добави той.

Терзиев моли всички жители да излязат да гласоподават и " да схванат какъв брой доста тежи техния глас, тъй като изправителен няма ".

" Този един глас се натрупва и има отношение към качеството на живота на всеки едина от нас. Не бъдете апатични, излезте и гласувайте! ".
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР