Изборът да се кандидатирам за кмет е мой. Във ВМРО

...
Изборът да се кандидатирам за кмет е мой. Във ВМРО
Коментари Харесай

Джамбазки коментира поканата от Сидеров за физически двубой


Изборът да се кандидатирам за кмет е мой. Във Вътрешна македонска революционна организация има задоволително хора, които са почтени да станат кметове и това ще се случи. Всичките ни претенденти са свестни, локални и известни.

Това сподели в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия претендентът за кмет от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки. "Аз се явявам на тези избори, с цел да стана кмет. Не се явявам, с цел да вземам участие в игричките на някого. Категоричен съм, че ще се боря за ползите на жителите и няма да вземам участие в игрички. Да си кмет на София е извънредно виновна работа. За мен дори е по-отговорна от евродепутатския мандат. Първата ми заповед, в случай че бъда определен, ще е да съборя противозаконните постройки в циганските гета. Това е казусът на София. Всеки ден чувам по какъв начин хората ми се оплакват по тази тематика. В циганските махали би трябвало да схванат, че законите важат за всички и би трябвало да се съблюдават от всички. Там би трябвало да схванат, че би трябвало да работят, да си заплащат налозите и осигуровките, а освен да разчитат на държавни помощи ", безапелационен беше Джамбазки.

"Други значими тематики в София са чистотата на въздуха, трафика. Напоследък чувам, че съвсем всички мои съперници приказват за центъра на София. За мен София не е единствено центъра. София е и крайните квартали. В София би трябвало да се обърне внимание на връзките и превоза, с цел да се оправим с трафика. Повече от половината софиянци употребяват рейсове. Метрото е отлично, само че скоро то ще доближи своята география. Трябва да се възстановят връзките сред околните обитаеми места и София. Тук приказвам за железопътния превоз. Така хората ще употребяват влакове, а не колите си и градът няма да се задръства. За мен изцяло постижимо е да се провежда и общински превоз за децата от детските градини и учениците. Така ще избегнем родителите им да ги карат с колите си и още веднъж ще се облекчи трафика. Всичко това е допустимо и изцяло постижимо ", съобщи Ангел Джамбазки.

"Благодаря на София Прайд за поддръжката, само че би трябвало да сме наясно, че гей церемониал няма да има. Аз не съм срещу тези хора, само че дано те да си вършат своите неща под юргана, а не да ни ги натрапват ", сподели още претендентът за кмет от Вътрешна македонска революционна организация.

По мотив отправената му покана за физически дуел от страна на Волен Сидеров Джамбазки отговори: "Вече съм на такава възраст, на която не мога да удрям по-възрастни хора от мен. Така съм и теоретичен - да не удрям възрастни хора, които имат избрани проблеми. Личните нападки на този човек ще минат през съда. Той насочва толкоз доста неистини и нападки, че ще бъде наказан за това ", безапелационен беше Ангел Джамбазки.

"София има потребност от ред, твърда ръка и срутване на циганските гета. Това ще пристигна с Вътрешна македонска революционна организация ", приключи Джамбазки.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР