Избор в криза – четвърти опит да излъчим възможната власт.

...
Избор в криза – четвърти опит да излъчим възможната власт.
Коментари Харесай

ОНЛАЙН РЕПОРТАЖ: Новите избори - какво следва?


Избор в рецесия – четвърти опит да излъчим вероятната власт. Или пък още веднъж невъзможната. Отсега е ясно – спечелилият е единствено един, само че самичък няма по какъв начин да продължи.

Никой не може да продължи самичък. Затова целият екип на bTV Новините през идващите часове ще работи за вас! Кой с кого ще ръководи след резултатите довечера - ще научите първо тук!

Новите избори: Какво следва? Първо при нас ще видите първите реакции на спечелили и победени. Гладиатори и фенове - в подготвеност, тъй като Арената още веднъж отваря за борба за вашето доверие.

Проследете края на изборния ден в този онлайн репортаж. Новата информация е най-отгоре:

16:05 Избирателната интензивност към 16 ч. е 20%, сочат данните на „ Алфа рисърч “. На изборите през ноември към същия час до урните бяха отишли 19,9%. Сградата на Народното събрание ще е хазаин и на изборното студио на bTV и ще ви представяме първите резултати от там:



16:00 Изборите от друг ъгъл. Изборите както не сте ги виждали в никакъв случай до момента. Това са „ Новите избори – зад кадър “. Уебсайтът ще ви демонстрира извънредно онлайн наличие от „ кухнята “ на събитията – нюзрума на bTV и специфичните студиа, планувани за изборния 2 октомври.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР