Избор на председател на СОС, 2 edition40 минути ПП-ДБ-СС бранят

...
Избор на председател на СОС, 2 edition40 минути ПП-ДБ-СС бранят
Коментари Харесай

Кметът се кри от СОС, после го чакахме ½ ч. за 3 изречения и го крият от отговори с вид на уплашено дете: Ваня Григорова

" Избор на ръководител на СОС, 2 edition

40 минути ПП-ДБ-СС бранят Терзиев от настояванията да участва на съвещанието на СОС, каквито са разпоредбите.

Чакаме го още половин час да пристигна и да каже какви диалози е водил за поддръжка през уикенда и с кого. Идва, споделя 3 фрази, председателстващата от ПП-ДБ-СС не разрешава да му се зададат въпроси.

Общински съветници въпреки всичко го обкръжават и той декларира, че ще отговори. И че е поканил всички партии на диалог.

Включвам се и споделям, че това не е правилно. Нашата група е група на коалиция, не на партия и е редно след съвсем 40 дни акция най-малко това да е схванал.

 Отговор с най-притеснения тип, който съм виждала от политическо лице: " Не ми се карайте, г-жо Григорова. "

Лесно е да избягаш от ефирен спор, прикрит зад тила на ПР-ите. Трудно се бяга 4 години от СОС, изключително когато демонстрираш пренебрежение към останалите групи в съвета. И типът на афектирано, полуразплакано дете не оказва помощ ", съобщи в репотражен жанр от второто съвещание на градския парламент Ваня Григорова.

То е доста значимо, защото на него би трябвало да се избере ръководител на СОС, само че кметът изгуби 15 дни от избора си до през днешния ден, с цел да образува болшинство, което да го поддържа, като това се дължи на надменната му поза, че съветниците сами би трябвало да го поддържат.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР