Избор на лидер на БСП ще има. Това заяви пред

...
Избор на лидер на БСП ще има. Това заяви пред
Коментари Харесай

Овчаров не иска БСП да е нахранена и послушна опозиция

Избор на водач на Българска социалистическа партия ще има . Това съобщи пред Българска национална телевизия социалистът Румен Овчаров . Този пленум сподели и къде са разграничителните линии в Българска социалистическа партия, акцентира той. Преди да се обединим, очевидно ще би трябвало да се разделим, счита социалистът. Разделителната линия, по думите му, е отношението към ръководещите.
 Гергов: Нинова би трябвало да си върви, нездравословна е за партията и за България Обновена
Гергов: Нинова би трябвало да си върви, нездравословна е за партията и за България

Столетницата избира водач на 12 септември

За Овчаров е значимо каква ще е Българска социалистическа партия - нахранена и послушна съпротива или съпротива, която желае смяна . Битката в Българска социалистическа партия е да бъде или да не бъде действителна съпротива, по думите на Овчаров, само че Българска социалистическа партия може и би трябвало да ръководи . Моята концепция е Българска социалистическа партия да не бъде нахранена и послушна съпротива, посочи някогашният енергиен министър.

Самият Румен Овчаров призна, че най-остро е подлагал на критика Корнелия Нинова , само че на него му е необичайно, че Кирил Добрев би се кандидатирал за водач на партията.

За социалиста малко е безсмислено да се основава Държавна петролна компания . КЕВР обаче не е убедила Румен Овчаров, че заслужено ще възвърне надписаните сметки на потребителите.
 Антон Кутев желае водач, който да изведе Българска социалистическа партия на барикадата
Антон Кутев желае водач, който да изведе Българска социалистическа партия на барикадата

Българска социалистическа партия се събира за първи път от три месеца

Схватката сред страната и Васил Божков е с предупреден край с изгода на страната, по мнението му. Бизнесменът инженерствал фронт против Бойко Борисов, съгласно него. Делян, Цветан, Доган управлявали страната през 2013-2014, по думите на Овчаров, а Българска социалистическа партия посредством 4-5 свои хора изпълнявала слугинажа.
 Българска социалистическа партия желае избор на съмнение против държавното управление до края на юли Обновена
Българска социалистическа партия желае избор на съмнение против държавното управление до края на юли

Отхвърлено бе предлагането на Янаки Стоилов за образуване на митинги
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР