Избистри се решение, отговарящо и на потребностите на община Пловдив,

...
Избистри се решение, отговарящо и на потребностите на община Пловдив,
Коментари Харесай

Ново 20! Правят пробива под Гарата, без да бутат Бетонния мост!

Избистри се решение, отговарящо и на потребностите на община Пловдив, и на НКЖИ. Новината разгласи кметът Иван Тотев след следващата среща с представители на Националната компания единствено часове, откакто пловдивският Общински съвет гласоподава изменение на ПУП-а по отношение на плана за пробива под Централна гара, съобщи репортер на Plovdiv24.bg.

Напълно новият миг е решение за 4-лентов път и опазване връзките към колелото на Централна гара; създаване на помпена станция пред магазин " Перла ", което ще разреши да не се местят колекторите от водопроводната мрежа по бул. " Христо Ботев " ; опазване функционалността на Бетонния мост. 

" Избистри се концепцията да запазим тази транспортна връзка и Бетонният мост да продължи да действа. Коментирахме дали е допустимо построяването на още едно оборудване ", разяснява още Тотев. Той бе безапелационен, че признатият през днешния ден Подробен устройствен план е една основа. " Без ние да дадем позволение, няма кой да събори моста. Тепърва предстоят диалози кое ще се прави първо, кое след това ", безапелационен бе градоначалникът. Идеите си Общината ще показа в Националната компания във вторник.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР