Избирателят на ДПС е мъдър и изключително добре се ориентира

...
Избирателят на ДПС е мъдър и изключително добре се ориентира
Коментари Харесай

Хамид Хамид: ДПС има 35% от кметовете в България

Избирателят на Движение за права и свободи е умен и извънредно добре се ориентира в ситуацията коя партия предлага по-добри платформи за ръководство. Колегите от цялата област Кърджали би трябвало да бъдат поздравени – 7 от 7 кметове още от първи тур. А в случай че наблюдавате броя на кметовете на кметства в цяла България, може би ще се изненадате, само че кметовете на кметства на Движение за права и свободи са 35% в цялата страна. Това сподели в „ Денят онлайн с Наделина Анева “ по Канал 3 заместник-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Хамид Хамид като резюме на резултатите на придвижването на Местни избори 2019.

„ Не успяхме да вземем втори регионален град, само че в някои регионални градове взехме сериозен прогрес, работата продължава. Господин Казак направи една извънредно приятна за всички, новаторска акция в Шумен, за нея бяхме поздравявани даже от нашите съперници – добра, открита, близка до гласоподавателите.

Мисля, че държавната дотация от 1 лева затрудни всички партии на тези избори, имаше по-малко пари за реклама, само че каквото е решил законодателят, ние ще се съгласим с решенията. Много партии и политици прегърнаха концепцията за популизъм “, посочи Хамид Хамид, като предсказа доста забавен иден спор в Народно събрание за партийните дотации.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР