Избирателната комисия в 23-ти софийски район допусна теч на 189

...
Избирателната комисия в 23-ти софийски район допусна теч на 189
Коментари Харесай

Софийска РИК допусна теч на 189 ЕГН-та

Избирателната комисия в 23-ти софийски регион позволи теч на 189. В уеб страницата й е оповестен протокол с дата от 26-ти октомври за взето решение, с което с освобождават членове от съставите на секционни изборни комисии в регионите „ Лозенец “, „ Триадица “, „ Витоша “, „ Красно село “ и „ Изгрев “.

На мястото на освободените членове са назначени нови, само че ЕГН-тата на тези съвсем двеста заместващи членове не са заличени.


 Блокирани са делата, воденени в България за обезщетение поради теча на персонални данни от Национална агенция за приходите Блокирани са делата, воденени в България за обезщетение поради теча на персонални данни от Национална агенция за приходите
Запитване на Върховния административен съд (ВАС) до Съда на Европейския съюз (ЕС) в Люксембург блокира всички каузи, воденени в България...

Днес за нередността във фейсбук профила си оповестява кандидат-депутатът на „ Демократична България “ Красимир Джамбазов, който е в листата на обединението за същия 23-ти регион с лидер.

„ Мандатът на Комисията за отбрана на персоналните данни е изтъкъл повече от 30 месеца, само че в България контролът и отбраната на персоналните данни не значат нищо! (Не може да не се сетим за теча на данни от НАП) “, написа Джамбазов.

Той твърди, че ще сезира Централната изборна комисия по проблема.

Справка, направена от в уеб страницата на 23-та РИК – София, сподели, че и до този миг протоколът с оповестените ЕГН-та е обществен.  
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР