Избирателната активност в Лондон не е много висока. В най-голямата

...
Избирателната активност в Лондон не е много висока. В най-голямата
Коментари Харесай

Ниска избирателна активност в Лондон

Избирателната интензивност в Лондон не е доста висока. В най-голямата от четирите секции от рано сутринта са пристигнали да гласоподават към 30-на души. Сред главните аргументи за слабата интензивност са огромният брой разкрити секции, които дават опция за гласоподаване в разнообразни елементи на града.
Прочетете още
Освен това, през днешния ден се организира и годишният Лондонски маратон, а има и проблеми с превоза поради стачка на транспортните служащите, съобщи Българска национална телевизия.

Сутринта в първия час съумяха да отворят едвам 109 от 126 секции. Малко по-късно една част от членовете на СИК бяха сменени, а друга част от хората съумяха въпреки всичко да доближат до секциите.

" Все още няма опашки и се надявам хората да проявят предпочитание да гласоподават. Ако има нещо, което желая да пожелая на българските гласоподаватели е да не влезем в символиката на националната сентенция, че планината се напънала и родила мишка, тъй като напъните които са положени и публичният запас, който е обособен за организирането на тези избори, в действителност е грамаден ", съобщи Марин Райков, дипломат на България във Англия.

В 51 от секциите се гласоподава с машини, 31 от тях се намират в Лондон.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР