Избирателите трябва да избират на основа на политики, а не

...
Избирателите трябва да избират на основа на политики, а не
Коментари Харесай

Даниел Смилов: Започна предизборна кампания с участието на прокуратурата и службите

Избирателите би трябвало да избират на основа на политики, а не на база кой е по-малко злепоставен. Парите обичат тишината и те няма да дойдат в  България, до момента в който сме тази политическа обстановка. Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия политическият анализатор Георги Харизанов във връзка свадите в Министерство на вътрешните работи и акцията против някогашната шефка на Агенция " Митници " Петя Банкова.

Започна предизборна акция с присъединяване на прокуратурата и службите, съобщи политологът Даниел Смилов.

Има селективност на хората, които са включени в тази незаконна група, има селективност на изтеклата информация. Защо шефката на Митниците е в незаконната група, пък министърът на вътрешните работи не е, откакто има данни,че и той е познавал въпросните хора. Има обръщение, че всички са корумпирани, добави той.

Снимките с Живко Коцев  не са доказателство за нищо, само че никой не е отрекъл тяхната меродавност. Вкупом се скача на барикадата да се пази човек, който е злепоставен. Имаше етични и морални претекстове Живко Коцев незабавно да си подаде оставката, уточни Харизанов.

Явно " " считат, че би трябвало да защитят по някакъв метод Коцев. Може би те имат някакъв вид спомагателна информация. Симпатизирам на мнението, ч е би трябвало да се понесе морална отговорност  за хора с сходни етични проблеми. Друг е въпросът, че хора с доста по-тежки корупционни проблеми от Коцев освен са в политиката, а и са на първия ред на Народното събрание. Нека да изчакаме, тъй като всичко наподобява на доста оркестрирана история, акцентира Смилов.

Според Харизанов тези кавги ще имат мощно отрицателно въздействие върху гласоподавателите.

Нещата са доста отворени. Не мисля, че занапред може да се каже кой с кого ще договаря след изборите. Тези сметки могат да излязат без кръчмаря. Затова е добре партиите да се върнат към полезностите си за акцията. Очевидно е, че по този метод и " – " няма да могат да продължат. Трябва да се мислят други формули с други цели, сподели Даниел Смилов.

Другите формули са ясна рамка на ръководството, с ясни периоди, разяснява Георги Харизанов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР