Избирането на Даниела Дариткова стана по съвсем нормален начин. Имаше

...
Избирането на Даниела Дариткова стана по съвсем нормален начин. Имаше
Коментари Харесай

Димитър Главчев: В ГЕРБ няма никаква война на лобита

Избирането на Даниела Дариткова стана по напълно естествен метод. Имаше номинации и се спряхме на нея. Днес се получи едно доста благо празненство. Пълни спекулации са информациите, че госпожа Дариткова ще е единствено проформа ръководител на парламентарната група, а Цветан Цветанов ще дърпа конците. Това няма по какъв начин да се случи. Нормално е господин Цветанов да помога на госпожа Дариткова първоначално, както аз помагах на госпожа Цвета Караянчева първоначално.

Това сподели в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия депутатът от ГЕРБ и някогашен ръководител на Народното събрание Димитър Главчев, който разяснява последните събития в партията. "Цветан Цветанов име неоспорими заслуги и качества. Решението за неговата оставка беше доста тежко. Само ние в ГЕРБ постъпваме по този начин. Наистина няма незаменими хора, само че господин Цветанов е дал доста на партията и за това остава на постовете си в ГЕРБ. Той пое чисто морална отговорност и това е персонална отговорност. При мен се случи същото. Интересното е, че в Българска социалистическа партия не виждаме нито една оставка. Аз съм сигурен, че в историята с тези жилища ще излязат още "герои " и то от всички политически партии. Тук е разликата е сред нас и всички останали - ние поемаме отговорност, даже без да има никакви доказателства за виновност, а другите не. Ние постъпваме по метод, по който можем да лекуваме вредите. Аз съм сигурен съвсем на 100%, че за тези жилища няма да бъдат открити никакви нарушавания. Лошото е, че с тези кавги ще накараме хората да се отвратят от политиците. От Българска социалистическа партия приказват за фалш, само че дано хората да преценяват дали това е по този начин или не ", добави Главчев.

"Няма никаква война на лобита в ГЕРБ. Няма разделяне сред Бойко Борисов и Цветан Цветанов. Това е нечиста сделка и в нея към този момент допускам нашите политически съперници от ГЕРБ. На мен никой не ми е предложил договорка за апартамент ", разкри още Главчев.

"Отношенията ни със Съюз на демократичните сили са доста съществени. Не ми харесват думите за обич със Съюз на демократичните сили или разединение на десницата. Напротив, имаше апел на Жозеф Дол за обединяване на десните партии от ЕНП. Ние и Съюз на демократичните сили се съобразихме с този апел и излизаме с единна листа. За нас Съюз на демократичните сили е марка ", безапелационен беше Димитър Главчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР