Избиране на нов Национален съвет и промени в устава на

...
Избиране на нов Национален съвет и промени в устава на
Коментари Харесай

Хората на Маги Малеева скочиха на Христо Иванов

Избиране на нов Национален съвет и промени в устава на партията желаеха членове на " Да, България ", която е ръководена от Христо Иванов. 

Несъгласните са от клуб " Девети декември " - неофициална организация в границите на партията. В своя позиция до медиите от там упорстват в дневния ред на Националната конференция на партията в събота да бъдат включени още две точки - за избор на нов Национален съвет и за промени в устава,

които да разрешат да позволен ръководителите на локални организации като равнопоставени членове на Националния съвет, както и връщане на традицията за осъществяване на вътрешни избори.

От клуба упорстват Националния съвет на партията да се обнови, защото мандатът на Христо Иванов като ръководител изтича, а следва да се вземат значими решения за явяването на европейските избори през юни.

Той бе основан преди две години, а измежду членовете са Мануела Малеева, някогашният народен представител Калоян Янков, проф. Александър Кьосев.

В Националния съвет на партията влизат водачът и най-малко 50 души, определени от Националната конференция. Той образува общите политически позиции, приема политически стратегии, избира от състава си Изпълнителен съвет.

В момента в него влизат Христо Иванов, правосъдният министър Атанас Славов, депутатите Божидар Божанов, Ивайло Мирчев и Надежда Йорданова, общинските съветници Веселин Калановски и Бойко Димитров, и др.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР