Изберете скъпоценен камък и разберете какво разкрива за съдбата ви!

...
Изберете скъпоценен камък и разберете какво разкрива за съдбата ви!
Коментари Харесай

Изберете скъпоценен камък и вижте какво казва за съдбата ви!

Изберете драгоценен камък и разберете какво разкрива за ориста ви! Изберете този, който ви притегля най-вече.

Перла
Ако ви притегля най-вече перлата, тогава сте горделив и заслужен човек, умен, безвъзмезден и почтен. Вие сте спокойни и общителни и постоянно мислите преди да кажете нещо. Перлата демонстрира, че сте покрай огромна промяна.

Рубин
Рубинът приказва за буен човек, изпълнен с живот. Вие предизвиквате стихии и знаете по какъв начин да накарате кръвта на човек да заври. Вие сте цялостни с сила и когато се борите срещу нещо, карате индивида от другата страна да съжалява, че се е родил.

Диамант
Вие сте мощен, съдбоносен и горделив човек. Давате мощ на хората към вас. Самият елмаз значи “непокорен ”. Вие сте смел. Очакват ви завършения.

Син топаз
Вие сте спокоен и обмислен, постоянно умислен човек, който се радва на спокойните моменти от живота. Имате мощна и успокояваща сила и вашите информационни умения са безупречни. Точно те ще са ви от изгода в живота.

Оливин
Ако сте избрали оливина, вие сте ученолюбив човек, който излъчва задоволеност. Това е необичаен и тайнствен камък, тъкмо като вас.

Аквамарин
Вие сте съчувствен. Вашите диалози са духовни и цялостни с завършения. Вероятно ви притегля луната. Ако сте били отегчени в последно време, пристигнал е моментът, когато ще ви се случи нещо ново и занимателно.

Танзанит
Сензационен, изострен и буен човек със мощна аура. Хората желаят да са покрай вас. Ако ви притегля този камък, не забравяйте, че би трябвало да се доверявате на инстинктите си. Рядко вършиме неточности.

Цитрин
Вие сте радостен, изобретателен човек и цялостен със пристрастеност. Вие също знаете по какъв начин да бъдете топли и общителни. Цитринът демонстрира бляскавост и прохлада. Тези, които са привлечени от този камък ценят работата в екип и са тези, които блестят сред тъмните облаци.

Розов турмалин
Вие сте нежни, чувствителни и състрадателни. Вие сте отворени и постоянно излъчвате позитивна сила. Но това не значи, че не можете да се защитавате.

Аметист
Динамични и интелигентни. Хора, за които достойнството и силата са най-важни. Нищо не може да застане на пътя ви. Вие сте страховит родител, само че не забравяйте да се забавлявате от време на време.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР