Изберете символ и разберете какво ви е подготвила съдбата! Имали

...
Изберете символ и разберете какво ви е подготвила съдбата! Имали
Коментари Харесай

Изберете символ и разберете дали скоро късметът ще ви се усмихне!

Изберете знак и разберете какво ви е подготвила ориста!

Имали ли сте проблеми през миналия интервал? Опитвате ли се да разберете какво би трябвало да извършите, с цел да измененията живота си? Следният занимателен тест ще ви подскаже какви дейности да предприемете. Разгледайте картинката и изберете един знак. Избрахте ли? Разберете дали скоро щастието ще ви се усмихне!

1.Лъв
Ако сте избрали този знак, това значи, че би трябвало да поемете надзор над ориста си. Лъвът е знак на слънцето. Този избор допуска, че вършиме всичко допустимо, с цел да живеете пълноценно, само че към момента се чувствате в плен и не можете да продължите напред. Вие се тревожите за въпроси като: “Дали направих верния избор? ” и “Може би трябваше да избера различен път ”? Трябва да разберете, че животът ви е тъкмо подобен, какъвто би трябвало да бъде. Когато приемете това, ще ви се разкрият доста други благоприятни условия. Всичките ви досегашни избори са направени с причина и би трябвало да приемете това.

2.Пясъчен часовник
Ако изберете него, това значи, че се чувствате в капан на времето. Вие сте изправени пред предишното и мъчителните прекарвания, които не ви разрешават да се движите напред. Чувствате се като удавник, нямате сила и сте се примирили с обстоятелството, че животът не е лек и прелестен. Трябва да се примирите с предишното и да продължите напред. Ще бъдете доста по-силни за разлика от преди, тъй като всички неприятности са уроци, които ще ви послужат в бъдеще. Живейте в сегашното. Когато се научите по какъв начин да го вършиме, времето ще стане ваш другар.

3.Луна
Ако сте избрали този знак, това значи, че сърцето ви сега е като военно поле. Нещо мощно и надълбоко във вас не ви разрешава да спите умерено. Дали това е мързел, яд или пристрастеност? Вашият дух се нуждае от мир и за това би трябвало да изразите откровено и намерено страстите си. Признайте пред себе си и другите по какъв начин се чувствате. Когато не са скрити, страстите не могат да ви въздействат, а тяхното подтискане постоянно предизвиква повече вреди, в сравнение с изгоди.

4.Ключ
Ако сте избрали ключа, това значи, че вашият дух обезверено се нуждае от отговори. Всичко, в което сте вярвали внезапно е под въпрос. Може да сте били изтощени от търсенето на истината и правилните отговори. Може би сте се отегчили. Време е да опознаете другата страна на живота посредством нови завършения. Скоро ще ви се случи нещо, което ще ви помогне да преодолеете сегашния интервал. Необходимо е да пътувате някъде, най-малко за един ден.

5.Длан
Ако сте избрали този античен знак, това значи, че сте заобиколени от отрицателна сила. Вашият дух се пробва да се отърве от тези въздействия и в случай че забележите, че ви се случват странни неща, това значи, че нещо вътре се пробва да ви предизвести за обстановката. Интересното е, че постоянно сме били под въздействието на зли сили, само че постоянно имаме избор да се отървем от тях. За да се отървете, първо би трябвало да простите на себе си, а по-късно и на другите. Отделете време за отмора и за хората, които обичате.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР