Изберете си каюта - с прозорче или с балкон Резервирайте

...
Изберете си каюта - с прозорче или с балкон Резервирайте
Коментари Харесай

Речните плавания са по-евтини

Изберете си каюта - с прозорче или с балкон Резервирайте в този момент круиз за есента

Речните плавания са малко по-евтини от морските и океанските круизи. Пътешествие по Дунав за 17 октомври е на цена от 1626 лева Тя включва 7 нощувки в двойна каюта, както и 7 закуски, 6 обяда и 7 вечери. В пакета са включени всекидневно следобедно кафе със сладки или среднощен снак според от маршрута, както и здравна застраховка с покритие 10 000 евро. На огромните групи се дава и тур управител, който да им оказва помощ по време на екскурзията. Маршрутът е с рейс до Виена, а оттова с кораба се потегля през Дюрнщайн, Мелк, Линц, Братислава, Будапеща, до  Естергом.

За тези, които нямат самообладание да потеглят на круиз и желаят да се качат на транспортен съд още при започване на лятото, въпреки всичко могат да намерят предложения, въпреки и с повече старания. В края на май една от туристическите компании предлага обиколка по река Нил.

Цената е към 2000 лв. за човек. Тя включва самолетен билет София - Истанбул - Хургада - Истанбул - София и 4 нощувки със закуска, обяд и вечеря на борда на круизен транспортен съд 5* deluxe. Допълва се от 2 нощувки в хотел Хургада с All Inclusive. Екскурзията е с посещаване на Източния бряг на река Нил - храмовете Луксор и Карнак, тези в Едфу и Ком Омбо. В пакета са включени всички билети и прехвърляния за пътя.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР