Изберете карта и разберете какво съдбата е подготвила за вас

...
Изберете карта и разберете какво съдбата е подготвила за вас
Коментари Харесай

Изберете карта Таро и разберете какво ви е подготвила Съдбата

Изберете карта и разберете какво ориста е подготвила за вас

Всички сме загрижени за това какво ще ни донесе бъдещето ни. В каква посока се движи животът ни, каква орис са ни подготвили звездите?
Ако вярвате в гадаене на карти Таро, тогава този тест ще ви даде отговор на всички тези въпроси. Но в случай че не вярвате в това, това е обикновено – това в действителност е тест за личността, който несъмнено си коства да опитате!

Ако сте избрали:

Карта № 1

Вече сте изтощени от подправения двуличен свят, който ви заобикаля. Винаги сте били директен, благонадежден човек, а не като другите. Трябваше да вземете освен положителни, само че и неприятни решения. Направихте повече неточности, в сравнение с трябваше – основно поради тези, които не заслужаваха вашето внимание. Сега те не са покрай вас и сте добре, само че се дразните, тъй като чувствате, че сте изгубили доста.

Идва време, когато можете да възстановите своя вътрешен свят и баланс. Можете да възстановите мислите си и да се върнете с нова мощ. Този миг хвърля светлина върху неща в живота ви, които към момента не сте разбрали и които в този момент ви карат да виждате света в друг цвят.
С напредването на годините не е нужно да мислите, че всичко ще свърши! Ще срещнете някой, който ще ви научи по какъв начин в действителност да живеете. До него още веднъж ще се почувствате млади, изпълнени с наслада от живота, като че ли сте преродени!

Карта № 2

Има голям късмет животът ви най-сетне да стигне досега, който заслужавате. Плановете ви ще се осъществен и единствено наслада и благополучие ви чакат напред. Идните години ви дават обещание единствено положителното, можете да изживеете живота си оптимално.
Вашите фантазии ще се осъществен и всичко, което в миналото сте желали, ще можете да реализирате. Но бъдете нетърпеливи и не се тормозете. Вселената знае тъкмо какво стои на пътя ви. Просто би трябвало да изчакате.
Умен сте и имате отлична памет, само че бързо губите интерес към всичко, тъй че не сте упорити в постигането на задачите си. Обичате да преодолявате проблеми и да рискувате, обичате свободата. Вие сте великодушен и вие сте този, който държи на думата си и който е предан на велики идеали. Но животът не е в това да получите всичко, което желаете, а в това да обичате всичко, което имате.

Карта № 3

Разбрахте доста пъти, че вашият единствен и същински другар е не различен, а единствено вие. И ще пристигна време, когато ще разберете, че самотата е просто възприятие, тъй като можете да се чувствате сами, даже когато хиляди хора ви заобикалят.
Всеки, който те познава, може да се почувства благополучен, че е част от живота ти. Не е чудно, че вашето битие е съвсем божествено. Винаги сте в центъра на световното внимание и затова можете да увеличите оптимално потреблението на всяка обстановка във вашите ползи.
Не те интересува дали някой ти отхвърля, тъй като знаеш, че можеш да заинтересуваш всеки, когато пожелаеш. Имате голямо сърце с доста усеща. Вие сте цялостни с положителни качества. Благодарение на мощната ви персона триумфът постоянно е на ваша страна и в случай че се движите към вашата цел, нищо и никой няма да може да ви спре.
Скоро ще почувствате, че Вселената ви обича, както и вашето семейство и обичани хора. Всичко, което би трябвало да извършите, е да се доверите и да бъдете търпеливи. Тогава ще бъдете още по-успешни.

Карта №4

Просто се фокусираш върху хубавите неща в живота и искаш в никакъв случай да не пропуснеш нещо. Искате да намерите благополучие с някой, който в действителност ви заслужава. Обичате да се откроявате от тълпата, показвайки на какво сте способни. Никой и нищо не може да ти застане на пътя, тъй като в теб има мощ, която ще ти помогне във всичко.

Не можете да се отнасяте добре с всички, само че постоянно се отнасяте добре с тези, които го заслужават и се радват на вашето доверие. Болката те възпита, израсна и те научи да четеш сред редовете. Изтриваш сълзите си, само че не можеш да изтриеш спомените си. Имахте прекалено много уроци в живота!
Знаеш на какво си кадърен, както и какво искаш да постигнеш. Силен си и в действителност можеш да се бориш за фантазиите си. Следователно е единствено въпрос на време и желанията ви ще се сбъдват едно след друго и животът ви ще се развива както желаете. Това не е фантазия, а действителност, всичко, което би трябвало да извършите, е да изчакате.

Карта №5

Ще настъпят дни, в които нищо няма да се окаже, а душата ви ще бъде изпълнена с потиснатост, тъжно възприятие на самотност. Това, че имате доста телефонни номера, на които можете да изпращате поздрави, не значи, че имате доста другари.

Хората приказват доста за теб и когато към този момент не знаят какво да кажат, те измислят нещо. Около вас има доста хора, които дават обещание да ви оказват помощ всякога, когато ви потрябва, само че когато пристигна времето, няма да ги намерите на никое място. Разбирате, че в никакъв случай няма да бъдете приоритет за никого.
С течение на времето хората и нещата се трансформират. Но също по този начин е допустимо да се промениш и да погледнеш света от различен ъгъл. Трябва обаче да запомните, че с годините ще имате все по-малко другари.
Обичате успокоение, тишина, обичате да говорите за положителни неща, по тази причина споровете и злото ви извеждат от равновесие.
Скоро животът ви радикално ще се промени, в най-хубавия смисъл на думата. Накрая можете да се насладите на живота, да сте щастливи и да създадете нови същински другари. Бъдещето напред ще бъде ярко, макар че в този момент е мъчно да се повярва. През цялото си пътешестване до благополучие, просто би трябвало да бъдете търпеливи.

Инфо:зажената

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР