Изберете карта и разберете каква грешка ще трябва да поправите

...
Изберете карта и разберете каква грешка ще трябва да поправите
Коментари Харесай

Изберете карта и разберете каква грешка ще трябва да поправите

Изберете карта и разберете каква неточност ще би трябвало да поправите в бъдеще!  

Карта 1

Bъв вашето схващане поражда избрана концепция и в случай че вие съумеете да я реализирате, това ще ви донесе триумфа, към който се стремите. Предстои ви да пристъпите към дейности, които да изпълнят този проект! Понякога ще се наложи да работите 2 пъти повече, с цел да осъществите фантазиите си. Може да съставите проект, който ще ви направи доста щастливи, само че за това би трябвало да спестите пари и време и да изоставите част от работата си, която обичате. Не се тревожете: резултатите ще си костват тези жертви. А резултатите от работата ви ще подобрят живота ви!

Карта 2

Някой ви харесва, само че си мислите, че не сте задоволително привлекателни за него/нея. Ако стигнете по-близо до този човек, ще видите че сред вас може да има някаква химия. Трябва да пуснете своята нерешителност. Вие сте изгубили доста време, държейки се студено към себе си, правейки това, което не ви се прави и така нататък Дошло е време да спрете всичко това. Мислете повече за себе си, не позволявайте на другите да го вършат вместо вас.

Вижте още: Животното, което първо видите, разкрива вашата най-хубава линия

Карта 3

Нещо би трябвало да бъде стане, което да ви отвори очите. В резултат на тези събития може да дишате по-леко, тъй като събитието, което ви е тормозило, ще изчезне от живота ви!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР