Изберете ангел и получете посланието, което трябва да чуете на

...
Изберете ангел и получете посланието, което трябва да чуете на
Коментари Харесай

Изберете ангел и получете посланието, от което се нуждаете

Изберете ангел и получете посланието, което би трябвало да чуете на този стадий от живота си!

Ангел 1

Всичко ще бъде наред: дните и седмиците ви ще бъдат цялостни с наслади и скърби. Ще срещате разнообразни проблеми по пътя си. Разбира се, доста постоянно ще си задавате въпроси като: “Кога ще видя резултатите от моята работа? Кога ще имам повече изясненост за това, което желая в живота си? Какво би трябвало да направя в този миг от живота си?

Всичко, което би трябвало да се случи, ще се случи! Не се отчайвайте, не спирайте да се движите. Работете единствено с обич, воля, храброст и на първо място вярвайте в себе си и в живота си.

В последна сметка всичко ще бъде наред: и в случай че видите, че всичко към момента не е на своето място, приемете, че е по този начин единствено, тъй като не е пристигнало времето за него. Просто вярвайте и ще видите, че животът ще ви се усмихне!

Ангел 2

Имате проекти и планове, които постоянно оставяте настрани, тъй като още веднъж и още веднъж си мислите, че не е времето. Може би се оправдавате с изказвания като да вземем за пример: “Аз не съм подготвен ”, “Нямам пари ”, “Сега не е времето ”, “Аз съм доста ангажиран ”, и по този начин губите дни, месеци, години и като резултат не завършвате нищо.

Ангелът желае да ви подсети, че в този момент е вашето време! Никога не е късно да изграждате и да планирате бъдещето си. Вие към момента сте млади! Младостта е положение на мозъка и по тази причина би трябвало да бъдете смели, да обичате мозъка и душата си и да реализирате всички тези фантазии, които постоянно сте отлагали.

Вижте още: Цветът на колата ви дефинира какъв е вашия темперамент

Ангел 3

Животът е учебно заведение. Вярно е. Той непрекъснато ви ревизира, тъй като още веднъж и още веднъж желае да научите всичко, което би трябвало да знаете за сполучливото бъдеще.

Всяка от обстановките в живота ви ви дава неповторима и незаменима цел. Сега е времето да не се колебаете и да се движите напред в това, което вършиме.

Не би трябвало да се отказвате. Продължете и вярвайте, тъй като най-хубавото към момента следва.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР