Изабела Шиникова загуби с 1:2 (1:6, 6:3, 3:6) от Алисън

...
Изабела Шиникова загуби с 1:2 (1:6, 6:3, 3:6) от Алисън
Коментари Харесай

Шиникова отново загуби в Юнайтед къп

Изабела Шиникова загуби с 1:2 (1:6, 6:3, 3:6) от Алисън Ван Уйтванк в първата среща от дуела сред България и Белгия на “Юнайтед Къп ” в Австралия. Поражението е второ за нея в шампионата, откакто позволи поврат от гъркинята Деспина Папамихаил.

Мачът с Ван Уйтванк тази заран стартира неприятно за българката и тя позволи пробив за 1:3, след което се пречупи още един път за 1:5, с цел да загуби сета с 1:6.

Във втория сет Ван Уйтванк още веднъж поведе 2:1, само че Шиникова върна пробива за 2:2. Българката дръпна в геймовете за 4:2 и резервира задатъка си до края за 6:3, с цел да докара срещата до трети съдбоносен сет.

Шиникова не се възползва от скоростта, която набра след извоюваната част и при започване на новия сет позволи нов пробив за 2:4. Тя опита да се върне в мача, само че завоюва единствено още един гейм и загуби третата част с 3:6.

В момента Григор Димитров и Давид Гофен играят в борба при мъжете и стартира срещата добре, печелейки откриващия гейм. Важно е българските тенисисти да завоюват борбата с белгийските си съперници, тъй като те отстъпиха първия мач с 1:4 от Гърция.

Сблъсъкът сред България и Белгия продължава на следващия ден с нови три дуела.

Гледай тенис на MAX с най-вълнуващите дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР