Изабела Роселини почете паметта на майка си Ингрид Бергман с

...
Изабела Роселини почете паметта на майка си Ингрид Бергман с
Коментари Харесай

Изабела Роселини почете паметта на майка си Ингрид Бергман с трогателна изповед

Изабела Роселини уважи паметта на майка си Ингрид Бергман с трогателна изповед.

Кинозвездата Изабела Роселини означи по прочувствен метод 40-ата годишнина от гибелта на майка си – холивудската икона Ингрид Бергман. Легендарната актрисата си отива от този свят на 67 години, навръх рождения си ден на 29 август 1982 г. 

„ Майка ми Ингрид Бергман беше родена през днешния ден през 1915 година и умря на същия ден през 1982 година Липсва ми и си мисля за нея всеки ден “, гласят прочувствените думи на Роселини. 
                             

Роселини нееднократно е казвала, че връзката с майка ѝ постоянно ще остане жива за нея, макар преждевременната ѝ гибел. „ С придвижване на времето, стартирам да разбирам мама от ден на ден и възхищението ми към нея пораства “. По думите ѝ възхищението не разказва единствено триумфите на Бергман като актриса, само че и като човешко създание. „ Разбрах какъв брой мощно се е борила “, споделя още Роселини.

Споменава по какъв начин през 1950 година таблоидите са нападнали майка ѝ, тъй като се е влюбила в Роберто Роселини, до момента в който към момента е била омъжена за Петер Линдстрьом. Яростта доближава до столицата на Съединени американски щати, като даже Сенатът застава против Ингрид. Тя обаче отстоява позицията си и заявява, че Роселини е мъжът, за който желае да се омъжи. Казала, че даже ще има три деца от него и по този начин и става. 
                             

Актрисата и модел Изабела Роселини бе на върха на славата си през 90-те години. Тя даже се снима дружно с майка си във кино лентата „ Въпрос на време “ от 1976 година

Изабела има две сестри близначки от връзката на Итгрид с режисьора Роберто Росалини, както и полусестра от първия брак на майка си. Името на най-възрастната щерка на Ингрид Бергман от първия ѝ брачен партньор е (Питър Линдстрьом) e Пиа, което е редуциране от Peter Ingrid Always.
                             

Ингрид Бергман остава в историята на киното като една от най-вдъхновяващите и незабравими актриси от златната епоха на Холивуд. Тя умира от рак на гърдата след 8-годишна битка с подлата болест.

Малко преди да си отиде от този свят, Ингрид Бергман се снима в минисериала „ Голда “, в който играе Голда Меир – първият министър ръководител на Израел. По това време заболяването на Бергман е в доста напреднал етап, само че макар ужасните болки, които изпитва по време на фотосите, тя съумява да даде всичко от себе си за тази роля. Роля, която неслучайно остава една от най-запомнящите се в цялата ѝ кариера. 
                             

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР